Güzel bir nickname nasıl bulabilirim?

4cyber1

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Model:Hp Laptop 15-db1xxx İşlemci:AMD Ryzen 3 3200 (4CPUs) 2.6 GHz Ekran Kartı:AMD Radeon Vega 3 Graphics Ram:4 GB
Oyunlarda bir nickname beğenirim fakat 2 gün sonra sıkılır başka bir tane yazarım hiç şu ana kadar devamlılığını getirdiğim bir nickname yok nickname generator gibi siteleri önermeyin çok kez denedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben genellikle karşı ya da bizim takımdaki en iyi oyuncuların nicklerini alırdım çeşitlendirirdim, çocukken bhop kelimesini bir nick sandığımdan bir aralar bqoq diye bir nick kullanmıştım :D fakat hangi oyunu oynadığına göre değişir ben CS için sadece troll nameler kullanıyorum belali-
Xantarespeek tarzı taglar da hoş oluyor.

2 isimliysen ilk isminin 2 harfi ikinci isminin 2 harfi ve soy adının 2 harfi (hepsinin ilk 2 harfi) benim arkadaş denemişti çok güzel olmuştu.

Oyunlarda bir nickname beğenirim fakat 2 gün sonra sıkılır başka bir tane yazarım hiç şu ana kadar devamlılığını getirdiğim bir nickname yok nickname generator gibi siteleri önermeyin çok kez denedim.
Kardeş sizin nickler çok tuhaf, ben 2000'ler oyuncusu olduğum için herkesin bildiği s2...100Lesh gibi isimler kullandık zamanında.

Bence bu kadar kasmayın benim nickname'i arkadaşım önerdi 5 yıldır aynısını kullanıyorum hiç değiştirmek aklıma gelmedi umursamiyorum pek sonradan çok fazla kişi kullandığı için özenti olarak görülür diye değiştirmeyi düşündüm ama yine de kaldı böyle değişmedim sallayın birşeyler kullanın.

Gözüne güzel görünen bir isim yap ve o ismi benimse. Mesela ben ismimi uzun zamandır Rouly olarak kullanıyorum ve her yerde aynı bu profil fotoğrafını kullanıyorum. Banka hesaplarımda bile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı