Kavin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 1.855 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2017 #41 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2017 #42 Sinyal verip geçtiğin bu gönlü ileride dörtlüleri yakıp çok beklersin.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 4 Eylül 2017 #43 Joker: (Rachel, dizi ile vurduktan sonra) Savaşçı tarafın var. Bunu severim. Batman: O zaman bana aşık olacaksın. 02:41 》 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Joker: (Rachel, dizi ile vurduktan sonra) Savaşçı tarafın var. Bunu severim. Batman: O zaman bana aşık olacaksın. 02:41 》 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
InJustice Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2016 Mesajlar 2.448 Çözümler 7 Yer Troposfer 4 Eylül 2017 #44 Silinen üye dedi: Joker: (Rachel dizi ile vurduktan sonra) Savaşçı tarafın var. Bunu severim. Batman: O zaman bana aşık olacaksın. Genişletmek için tıkla... Batman - The Dark Knight doğru mudur? [emoji16][emoji16]
Silinen üye dedi: Joker: (Rachel dizi ile vurduktan sonra) Savaşçı tarafın var. Bunu severim. Batman: O zaman bana aşık olacaksın. Genişletmek için tıkla... Batman - The Dark Knight doğru mudur? [emoji16][emoji16]
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 12 Eylül 2017 #45
realtime Hectopat Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 136 12 Eylül 2017 #46 "En karanlık gece bile sona erer ve güneş tekrar doğar." Victor Hugo.
Anonymous XR Hectopat Katılım 11 Mart 2017 Mesajlar 643 12 Eylül 2017 #47 "Övgünün aldatıcı ve yıkıcı etkisinden kaçmanın tek yolu, çalışmaya devam etmektir." -Albert Einstein.
"Övgünün aldatıcı ve yıkıcı etkisinden kaçmanın tek yolu, çalışmaya devam etmektir." -Albert Einstein.
M Mr.Acar Ziyaretçi 12 Eylül 2017 #48 ''Beyinlerimiz savaşsın isterdim ama görüyorum ki silahsızsınız.'' -Kafka
K KralGS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 3.984 12 Eylül 2017 #49 "Behind all the sturm and bat-o-rangs, you're just a little boy in a playsuit, crying for mommy and daddy!" Sanırım kimse Batman'e bu kadar sert vurmadı. Joker yine şaşırtıyor.
"Behind all the sturm and bat-o-rangs, you're just a little boy in a playsuit, crying for mommy and daddy!" Sanırım kimse Batman'e bu kadar sert vurmadı. Joker yine şaşırtıyor.
RuevianX Megapat Katılım 23 Haziran 2017 Mesajlar 350 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2017 #50 Şiirleri doğuran yalnızlık, şairleri öldürür.