EbuHasan Hectopat Katılım 26 Temmuz 2017 Mesajlar 230 Yer Hayret Vadisi Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2017 #51 Bir çivi deyip geçme, bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir komutanı, bir komutan, bir Ordu'yu, bir Ordu'da koca bir ülkeyi kurtarır,(Cengizhan).
Bir çivi deyip geçme, bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir komutanı, bir komutan, bir Ordu'yu, bir Ordu'da koca bir ülkeyi kurtarır,(Cengizhan).
λευκότριαντάφυλλο Hectopat Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 898 Makaleler 1 Yer Macaristan/Nyíregyháza Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2017 #52 ''Arzu ettiğiniz şeyler beklemekten vazgeçtiğiniz anda gerçekleşir. Bu hayatın sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir'' Zindan Adası (2010)
''Arzu ettiğiniz şeyler beklemekten vazgeçtiğiniz anda gerçekleşir. Bu hayatın sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir'' Zindan Adası (2010)
benttala Megapat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 530 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Eylül 2017 #54 Technopat'a ilk üye olduğum zamanlardı yanlış hatırlamıyorsam. Hoşuma gitmişti bende ss almıştım demek bir yerde paylaşmak bu güne kısmetmiş. Teşekkürler @Alperen4423 .
Technopat'a ilk üye olduğum zamanlardı yanlış hatırlamıyorsam. Hoşuma gitmişti bende ss almıştım demek bir yerde paylaşmak bu güne kısmetmiş. Teşekkürler @Alperen4423 .
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 14 Eylül 2017 #55 gözlerin gözlerime değince felâketim olurdu ağlardım beni sevmiyordun bilirdim bir sevdiğin vardı duyardım çöp gibi bir oğlan ipince hayırsızın biriydi fikrimce ne vakit karşımda görsem öldüreceğimden korkardım felâketim olurdu ağlardım
gözlerin gözlerime değince felâketim olurdu ağlardım beni sevmiyordun bilirdim bir sevdiğin vardı duyardım çöp gibi bir oğlan ipince hayırsızın biriydi fikrimce ne vakit karşımda görsem öldüreceğimden korkardım felâketim olurdu ağlardım
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2017 #56 "Sensizliğin acısını Sen nereden bileceksin? Sen hiç sensiz kalmadın ki Mevsimleri saymadın ki.." Anlasana (İlhan İrem)
"Sensizliğin acısını Sen nereden bileceksin? Sen hiç sensiz kalmadın ki Mevsimleri saymadın ki.." Anlasana (İlhan İrem)
Ahmet E. Kilopat Katılım 5 Ağustos 2017 Mesajlar 752 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2017 #57 "Abi korsan değil torrent."
Pavyon Megapat Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 266 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2017 #58 ''1 saat 100 dolar'' güzel bir söz.
sanliturk Hectopat Katılım 16 Mart 2017 Mesajlar 545 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ceh 14 Eylül 2017 #59 Kim sizde iz, yara bırakırsa eninde sonunda kabuk bağlar. Siz değil iz bırakmak, severken bile korkan biriyle beraber olun.
Kim sizde iz, yara bırakırsa eninde sonunda kabuk bağlar. Siz değil iz bırakmak, severken bile korkan biriyle beraber olun.
1 194929 Megapat Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 720 Çözümler 2 14 Eylül 2017 #60 Kendinizi dünya üzerinde hiç kimseyle karşılaştırmayın.Karşılaştırıyorsanız, kendinize hakaret ediyorsunuzdur.
Kendinizi dünya üzerinde hiç kimseyle karşılaştırmayın.Karşılaştırıyorsanız, kendinize hakaret ediyorsunuzdur.