E EMİNFW233 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 1.467 Çözümler 4 29 Ağustos 2020 #1 AC serisi, Far Cry serisi, GTA serisi, metro serisi, wacth dogs, Shadow of Tomb Raider oyunlarını oynadım diğer oyunlar şu anda aklıma gelmiyor.
AC serisi, Far Cry serisi, GTA serisi, metro serisi, wacth dogs, Shadow of Tomb Raider oyunlarını oynadım diğer oyunlar şu anda aklıma gelmiyor.
Computer Hardware Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 1.104 Çözümler 15 29 Ağustos 2020 #2 Witcher 3, Detroit: Become Human, The Long Dark...
Yuny Kilopat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 535 Makaleler 2 Çözümler 1 29 Ağustos 2020 #3 Red Dead Redemption 2, Witcher 3, Death Stranding, Horizon Zero Dawn. Sisteminiz kaldırıyorsa iyi gider.
Red Dead Redemption 2, Witcher 3, Death Stranding, Horizon Zero Dawn. Sisteminiz kaldırıyorsa iyi gider.
Viktor Reznov Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 1.815 Çözümler 13 Yer Vorkuta 29 Ağustos 2020 #4 Life is Strange ve Life is Strange: Before The Storm, COD MW serisi ve Black Ops 1-2
E EMİNFW233 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 1.467 Çözümler 4 29 Ağustos 2020 #5 Computer Hardware dedi: Witcher 3, Detroit: Become human, The Long Dark... Genişletmek için tıkla... Detroit: Become human oyunda kararları verdiğimiz gibi bir oyun mu bu öyle hatırlıyorum? Yuny dedi: Red Dead Redemption 2, Witcher 3, Death Stranding, Horizon Zero Dawn. Sisteminiz kaldırıyorsa iyi gider. Genişletmek için tıkla... Witcher 3 indirmiştim ama sıkılmıştım FPS kamera açılı oyun istiyorum.
Computer Hardware dedi: Witcher 3, Detroit: Become human, The Long Dark... Genişletmek için tıkla... Detroit: Become human oyunda kararları verdiğimiz gibi bir oyun mu bu öyle hatırlıyorum? Yuny dedi: Red Dead Redemption 2, Witcher 3, Death Stranding, Horizon Zero Dawn. Sisteminiz kaldırıyorsa iyi gider. Genişletmek için tıkla... Witcher 3 indirmiştim ama sıkılmıştım FPS kamera açılı oyun istiyorum.
Göksel Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Eylül 2013 Mesajlar 4.307 Makaleler 6 Çözümler 12 Yer İzmir-Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizikçi 29 Ağustos 2020 #6 Quantum Break
E EMİNFW233 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 1.467 Çözümler 4 29 Ağustos 2020 #7 Viktor Reznov dedi: Life is strange ve Life is strange: Before the storm, CoD MW serisi ve Black Ops 1-2 Genişletmek için tıkla... MW serisini oynadım ama Black Ops serisinin grafiklerini beğenemedim.
Viktor Reznov dedi: Life is strange ve Life is strange: Before the storm, CoD MW serisi ve Black Ops 1-2 Genişletmek için tıkla... MW serisini oynadım ama Black Ops serisinin grafiklerini beğenemedim.
Computer Hardware Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 1.104 Çözümler 15 29 Ağustos 2020 #8 EMİNFW233 dedi: Detroit: Become human oyunda kararları verdiğimiz gibi bir oyun mu bu öyle hatırlıyorum? Genişletmek için tıkla... Evet ve gerçekten çok hoş bir oyun. Grafikleri ciddi anlamda üst düzey, hikayesi harika, zevkle oynadım, oyun beni bir kere mutsuz etti, o da bittiği andı . EMİNFW233 dedi: Witcher 3 indirmiştim ama sıkılmıştım Genişletmek için tıkla... Witcher 3'e biraz daha şans vermenizi tavsiye ediyorum, bitirdikten sonra iyi ki oynamışım dersiniz.
EMİNFW233 dedi: Detroit: Become human oyunda kararları verdiğimiz gibi bir oyun mu bu öyle hatırlıyorum? Genişletmek için tıkla... Evet ve gerçekten çok hoş bir oyun. Grafikleri ciddi anlamda üst düzey, hikayesi harika, zevkle oynadım, oyun beni bir kere mutsuz etti, o da bittiği andı . EMİNFW233 dedi: Witcher 3 indirmiştim ama sıkılmıştım Genişletmek için tıkla... Witcher 3'e biraz daha şans vermenizi tavsiye ediyorum, bitirdikten sonra iyi ki oynamışım dersiniz.
3 320227 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 187 Çözümler 1 29 Ağustos 2020 #9 Borderlands oynadınız mı?Bazen sıkıyor ama genel olarak ben eğlendim hatta devam ediyorum.
Göksel Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Eylül 2013 Mesajlar 4.307 Makaleler 6 Çözümler 12 Yer İzmir-Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizikçi 29 Ağustos 2020 #10 Bu oyunun grafikleri çok iyi ama aksiyon çok az. Dedektifçilik oyunu gibi hoşuna gider mi bilmem. The Vanishing of Ethan Carter Redux on Steam store.steampowered.com
Bu oyunun grafikleri çok iyi ama aksiyon çok az. Dedektifçilik oyunu gibi hoşuna gider mi bilmem. The Vanishing of Ethan Carter Redux on Steam store.steampowered.com