Aylardır arıyorum bir adam akıllı server bulamadım, P2W Olmayan güzel emek skyblock server varsa paylaşırsanız sevinirim.
Türkçe olursa sevinirim.Hypixel SkyBlock.
P2W Tabi ki olacak fakat eskiden bir sunucuda 8 Aydır oynuyordum adamın birisi geldi 1500 TL Yatırdı 3 günde beni geçti. P2W Olmasın dediğim örnek veriyorum, adam VIP Satın aldığı zaman 20 Spawner yerine 1 Spawner vs. versin.P2W olmayan bir Skyblock sunucusu bulamazsın. Sonuçta kendileri de sunucu kirasını çıkarması gerekiyor. Oyuncularında boş yere para vereceğini sanmıyorum. Onun haricinde birçok sunucu 1-2 ay sonra sıfırlanıyor. Aşırı bilindik sunucularda Skyblock oynamanızı tavsiye ederim yoksa emekleriniz aylar içerisinde gidebilir.
Yani bence İngilizce öğrenmek Türk P2W olamayan sunucu bulmaktan daha kolay. Bildiğim P2W olmayan sunucu yok.Türkçe olursa sevinirim.
Serverin IP Adresini atar mısın?Delikanlı Skyblock. Sunucuda VIP sadece bağış için. Adakit yok, VIP'lere özel kit yok. Sadece kozmetik ve inek, koyun gibi spawnlerlar satılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.