Güzel Minecraft Emek Skyblock Sunucusu

Açmıyorlarki, türkler kolay para yemenin, ve plugin yapmaya üşenmesinin sonucu, 3 ay sonra kapanan, birbirinin aynısı overpowered sunucular yapıyor, emek açanlarda ya P2W ya da az oyunculu oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
P2W olmayan bir Skyblock sunucusu bulamazsın. Sonuçta kendileri de sunucu kirasını çıkarması gerekiyor. Oyuncularında boş yere para vereceğini sanmıyorum. Onun haricinde birçok sunucu 1-2 ay sonra sıfırlanıyor. Aşırı bilindik sunucularda Skyblock oynamanızı tavsiye ederim yoksa emekleriniz aylar içerisinde gidebilir.

Hypixel SkyBlock.
Türkçe olursa sevinirim.
P2W olmayan bir Skyblock sunucusu bulamazsın. Sonuçta kendileri de sunucu kirasını çıkarması gerekiyor. Oyuncularında boş yere para vereceğini sanmıyorum. Onun haricinde birçok sunucu 1-2 ay sonra sıfırlanıyor. Aşırı bilindik sunucularda Skyblock oynamanızı tavsiye ederim yoksa emekleriniz aylar içerisinde gidebilir.
P2W Tabi ki olacak fakat eskiden bir sunucuda 8 Aydır oynuyordum adamın birisi geldi 1500 TL Yatırdı 3 günde beni geçti. P2W Olmasın dediğim örnek veriyorum, adam VIP Satın aldığı zaman 20 Spawner yerine 1 Spawner vs. versin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı