9 902441 Femtopat Katılım 12 Mart 2025 Mesajlar 16 17 Nisan 2025 #1 Oynayacak oyun bulamıyorum yeni bilgisayar aldım ama sadece video izliyorum bana oyun önerir misiniz? Laptopumun linki: Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2025
Oynayacak oyun bulamıyorum yeni bilgisayar aldım ama sadece video izliyorum bana oyun önerir misiniz? Laptopumun linki: Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
canris Decapat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 405 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #2 902441 dedi: Oynayacak oyun bulamıyorum yeni bilgisayar aldım ama sadece video izliyorum bana oyun önerir misiniz? Laptopumun linki: Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... Çok şaşalı bir oyun önerisi değil ama bu aralar ben vanilla Survival başladım, aşırı keyifli geliyor. Uzun süredir Minecraft falan oynamıyorsan Survival'a bir şans ver derim. Onun dışında yarış tarzı seviyorsan Forza Motorsport da oynayabilirsin.
902441 dedi: Oynayacak oyun bulamıyorum yeni bilgisayar aldım ama sadece video izliyorum bana oyun önerir misiniz? Laptopumun linki: Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... Çok şaşalı bir oyun önerisi değil ama bu aralar ben vanilla Survival başladım, aşırı keyifli geliyor. Uzun süredir Minecraft falan oynamıyorsan Survival'a bir şans ver derim. Onun dışında yarış tarzı seviyorsan Forza Motorsport da oynayabilirsin.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 17 Nisan 2025 #3 Roleplay oyunu arıyorsan Town of Salem olabilir. Bu laptop, çok oyun açmaz.
9 902441 Femtopat Katılım 12 Mart 2025 Mesajlar 16 17 Nisan 2025 #4 333365 dedi: Roleplay oyunu arıyorsan Town of Salem olabilir. Bu laptop, çok oyun açmaz. Genişletmek için tıkla... Çok oyun açmaz dediğin Valorant CS gibi oyunlarda 60+ FPS alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2025
333365 dedi: Roleplay oyunu arıyorsan Town of Salem olabilir. Bu laptop, çok oyun açmaz. Genişletmek için tıkla... Çok oyun açmaz dediğin Valorant CS gibi oyunlarda 60+ FPS alıyorum.
Ahmeteminkahraman Centipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #5 902441 dedi: Oynayacak oyun bulamıyorum yeni bilgisayar aldım ama sadece video izliyorum bana oyun önerir misiniz? Laptopumun linki: Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... MTA'da sesli roleplay gir ön yargı ile gelecek ama bir ara 1 haftada 30 saat oynamıştım.
902441 dedi: Oynayacak oyun bulamıyorum yeni bilgisayar aldım ama sadece video izliyorum bana oyun önerir misiniz? Laptopumun linki: Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... MTA'da sesli roleplay gir ön yargı ile gelecek ama bir ara 1 haftada 30 saat oynamıştım.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 6.052 Makaleler 39 Çözümler 270 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #6 Undertale. Eski gelir mi bilmem ama ben şu sıralar Blur oynuyorum, özellikle oyun kolun varsa çok sarıyor.
Undertale. Eski gelir mi bilmem ama ben şu sıralar Blur oynuyorum, özellikle oyun kolun varsa çok sarıyor.