ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.918 Çözümler 245 15 Aralık 2022 #51 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Öyle olmasaydı açtığım içeriklerde seni görür müydük? Bir içerik paylaşıyorum ifade bırakıyorsun veya yorum atıyorsun. Demek ki gizli takipçimsin. Genişletmek için tıkla... Niye görmeyesin açtığın konu varsa yorum yapmak yasak mı sana?
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Öyle olmasaydı açtığım içeriklerde seni görür müydük? Bir içerik paylaşıyorum ifade bırakıyorsun veya yorum atıyorsun. Demek ki gizli takipçimsin. Genişletmek için tıkla... Niye görmeyesin açtığın konu varsa yorum yapmak yasak mı sana?
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 15 Aralık 2022 #52 ReloadingData dedi: Niye görmeyesin açtığın konu varsa yorum yapmak yasak mı sana? Genişletmek için tıkla... Bana mı?
ReloadingData dedi: Niye görmeyesin açtığın konu varsa yorum yapmak yasak mı sana? Genişletmek için tıkla... Bana mı?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.918 Çözümler 245 15 Aralık 2022 #53 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Bana mı? Genişletmek için tıkla... Sana ona buna burası form sayfası bir konu açıyorsan yorum yapmak isteyen yapar.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Bana mı? Genişletmek için tıkla... Sana ona buna burası form sayfası bir konu açıyorsan yorum yapmak isteyen yapar.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 15 Aralık 2022 #54 ReloadingData dedi: Sana ona buna burası form sayfası bir konu açıyorsan yorum yapmak isteyen yapar. Genişletmek için tıkla... Sana yapma demiyoruz ki, gereğinden fazla geziyorsun. Bence gizli hayranımız olabilirsin.
ReloadingData dedi: Sana ona buna burası form sayfası bir konu açıyorsan yorum yapmak isteyen yapar. Genişletmek için tıkla... Sana yapma demiyoruz ki, gereğinden fazla geziyorsun. Bence gizli hayranımız olabilirsin.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.918 Çözümler 245 15 Aralık 2022 #55 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Sana yapma demiyoruz ki, gereğinden fazla geziyorsun. Bence gizli hayranımız olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Gereğinden fazla geziyorsun derken? Sana sormamız gerekmiyor her halde çok ya da az gezip gezmeyeceğimizi.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Sana yapma demiyoruz ki, gereğinden fazla geziyorsun. Bence gizli hayranımız olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Gereğinden fazla geziyorsun derken? Sana sormamız gerekmiyor her halde çok ya da az gezip gezmeyeceğimizi.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 15 Aralık 2022 #56 ReloadingData dedi: Gereğinden fazla geziyorsun derken? Sana sormamız gerekmiyor herhalde çok ya da az gezip gezmeyeceğimizi. Genişletmek için tıkla... Tamam saygıdeğer forum üyesi, tartışmayı daha fazla uzatmayalım. Sen sinirlenmiş gibisin.
ReloadingData dedi: Gereğinden fazla geziyorsun derken? Sana sormamız gerekmiyor herhalde çok ya da az gezip gezmeyeceğimizi. Genişletmek için tıkla... Tamam saygıdeğer forum üyesi, tartışmayı daha fazla uzatmayalım. Sen sinirlenmiş gibisin.
serdarim35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 1.596 Çözümler 7 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yurtiçi Kargo- Operatör 15 Aralık 2022 #57 Cennet bedava giren yok. Cehennem parayla giren çok hadi bakalım
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.918 Çözümler 245 15 Aralık 2022 #58 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Tamam saygıdeğer forum üyesi, tartışmayı daha fazla uzatmayalım. Sen sinirlenmiş gibisin. Genişletmek için tıkla... Yoo sinirli değilim gayet sakinim.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Tamam saygıdeğer forum üyesi, tartışmayı daha fazla uzatmayalım. Sen sinirlenmiş gibisin. Genişletmek için tıkla... Yoo sinirli değilim gayet sakinim.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 15 Aralık 2022 #59 serdarim35 dedi: Cennet bedava giren yok. Cehennem parayla giren çok hadi bakalım Genişletmek için tıkla... Ben bilimsel olarak kanıtlanan şeyler için bu durumu ortaya attım. Senin dediğin durum farklı olaylara kayıyor.
serdarim35 dedi: Cennet bedava giren yok. Cehennem parayla giren çok hadi bakalım Genişletmek için tıkla... Ben bilimsel olarak kanıtlanan şeyler için bu durumu ortaya attım. Senin dediğin durum farklı olaylara kayıyor.
serdarim35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 1.596 Çözümler 7 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yurtiçi Kargo- Operatör 18 Aralık 2022 #60 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Ben bilimsel olarak kanıtlanan şeyler için bu durumu ortaya attım. Senin dediğin durum farklı olaylara kayıyor. Genişletmek için tıkla... Farkındayım bende ilimsel olarak bir yorum yapayım dedim.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Ben bilimsel olarak kanıtlanan şeyler için bu durumu ortaya attım. Senin dediğin durum farklı olaylara kayıyor. Genişletmek için tıkla... Farkındayım bende ilimsel olarak bir yorum yapayım dedim.