O puanla daha iyi bir liseye gidebilirdin. Ben 60.yıl öğrencisiyim dışarıdan çok iyi muazzam bir okul gibi duruyor öncedende öyleymiş zaten. Ogretmen kadrosu birkac öğretmen harici güzel. Bu yıl taban puanı 5'e yakındı keşke baska okullara baksaydın. Okulun binasının yeri normalde mükemmel bir yerde ama bina yıkılıp yeniden yapılacak imam hatipli öğrencilerle okuyoruz. İmam hatipliler çıkarabildiği kadar zorluk çıkartmaya çalışıyor okul kendine özgü etkinliklerin birkaçını yapamıyor ve öğrencileri toxic davraniyor. Denize 0 bir binada okuyacagimiza mezarlığa 0 bir okulda okuyoruz etrafımız dag ova koyunlar inekler geçiyor. Ucube öğrencide çok okulda. Okulun binasının yapımı normalde bu öğretim yılının 2.doneminde tamamlanacakti ama okulu yapan şirket mallar anlaştıklarından çok fazla artınca tüyudu ortalıktan öbür seneye kadar sürebilir okulun yapımı. Dostum bu arada size sınıfları açıkladılar mı ben çok merak ediyorum sınıfımıda. Okulu biraz gömdüm ama sınıfınla diğer öğrencilerle ogretmenlerle iyi anlaşırsan olumsuz durumlara rağmen bal gibi bir okul.10.sınıfın ilk defa okulun açılmasını istiyorum 9.sınıf gayet güzel anılar bıraktı bana.