Güzelbahçe 60.yil Anadolu lisesi nasıl?

Count.Dooku

Picopat
Daha fazla  
Biliyorum tercih sureci bitti ve Güzelbahçe 60.yili tercih ettim, cikti ancak okulun son durumuyla ilgili bilgisi olan ya da okulda okuyan varsa bilgilendirebilir mi? Bu sene yuzdelik cok degismis. Yanlış okulu tercih etmis olmak istemem.
LGS sonucum 439, puan 3.99 yuzdelik.

Son düzenleyen: Moderatör:
O puanla daha iyi bir liseye gidebilirdin. Ben 60.yıl öğrencisiyim dışarıdan çok iyi muazzam bir okul gibi duruyor öncedende öyleymiş zaten. Ogretmen kadrosu birkac öğretmen harici güzel. Bu yıl taban puanı 5'e yakındı keşke baska okullara baksaydın. Okulun binasının yeri normalde mükemmel bir yerde ama bina yıkılıp yeniden yapılacak imam hatipli öğrencilerle okuyoruz. İmam hatipliler çıkarabildiği kadar zorluk çıkartmaya çalışıyor okul kendine özgü etkinliklerin birkaçını yapamıyor ve öğrencileri toxic davraniyor. Denize 0 bir binada okuyacagimiza mezarlığa 0 bir okulda okuyoruz etrafımız dag ova koyunlar inekler geçiyor. Ucube öğrencide çok okulda. Okulun binasının yapımı normalde bu öğretim yılının 2.doneminde tamamlanacakti ama okulu yapan şirket mallar anlaştıklarından çok fazla artınca tüyudu ortalıktan öbür seneye kadar sürebilir okulun yapımı. Dostum bu arada size sınıfları açıkladılar mı ben çok merak ediyorum sınıfımıda. Okulu biraz gömdüm ama sınıfınla diğer öğrencilerle ogretmenlerle iyi anlaşırsan olumsuz durumlara rağmen bal gibi bir okul.10.sınıfın ilk defa okulun açılmasını istiyorum 9.sınıf gayet güzel anılar bıraktı bana.

Çok teşekkürler yorumun icin.Bulundugum bolge itibariyle yakindi okul.Imam hatip olayini biliyordum ancak siz böyle diyince biraz korktum acikcasi.Sınıfımı da tam olarak bilmiyorum.

ben de bu sene 449 puanla o okulda 9.sınıfa geçicem hangi sınıftasın

Hocam ilk haftalarda müdür vb kıyafete çok takılıyorlar mı? Ve 10 11 12.sınıfların kontenjanına baktığımda 25-30 kişilik boş yer vardı bunun hakkında bir fikrin var mıdır?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…