Guild Wars 2 başlanır mı?

Oyunu Steam üstünden yeni aldım 50 saat civarı oynadım. Oyun ücretsiz bir sürüme sahip bu sürümde bineğiniz 10 saat gibi bir kullanım süresine sahip sonradan yok oluyor bunun haricinde bazı kısıtlamalar daha var bunun hakkında açıklama guild wars 2 Free account features yazarak kendi sitesinde görebiliyorsun. Oyun birkaç DLC'ye sahip ilk çıkış yapmış 2 DLC'yi tek pakete koyup 400 civarında bir fiyata satıyorlar indirimde 230 gibi bir fiyata aldım. Tam paketi biraz pahalı. Grafiksel olarak pastel gibi bir grafik var hoşuma gitti. Oynanış olarak oldukça rahat ve sevdim. Her sınıfın alt sınıfları var ve silah kısıtlaması yok. Level almak için illa git yaratıkları kes yapmana gerek yok haritayı keşfederek bile oldukça fazla level atlıyorsun. Adventure Guide adı altında oyundan bazı şeyleri gösterip oldukça fazla tecrübe veren görevlerde var. Level atlama konusunda sıkıntı yoktu lakin 80 levelde ne yapmam gerek bu konuyu hala pek anlayamadım. Ülkemizde popüler bir oyun olmadığı içinde rehber bulmak zor, yabancı kaynaklarda da genellikle bu konu oyunu biliyormuşsun gibi hızlı bir şekilde anlatıyor. DLC'ler konusunda sıkıntı yapmazsan bence oynanabilir.

Valla indirmiştim oyunu ama okuduğum olumsuz yorumlardan dolayı sildim, denemedim. Dediğiniz gibi zaten pek bir inceleme de yok. DLC olmadan da oyunu oynamanın bir mantığı yok diyorlar o yüzden yoksa gördüğüm birkaç videoda grafikleri baya hoşuma gitmişti.

Olumsuz yorumları bende gördüm lakin deneyince hoşuma gitti. Ben ilk 2 DLC'nin bulunduğu paketi indirimde aldığım için 230 300 gibi bir fiyata geldi dediğim gibi ama bence şu anlık fiyatına değen bir oyun oldu sadece Türkiye'de oyunu anlatan neredeyse hiç yazı veya video olmadığından oyunu anlamak zor oluyor.

Olumsuz yorumları bende gördüm lakin deneyince hoşuma gitti. Ben ilk 2 DLC'nin bulunduğu paketi indirimde aldığım için 230 300 gibi bir fiyata geldi dediğim gibi ama bence şu anlık fiyatına değen bir oyun oldu sadece Türkiye'de oyunu anlatan neredeyse hiç yazı veya video olmadığından oyunu anlamak zor oluyor.
Hâlâ oynuyor musun?

İndirim geldiğinde almak istiyorum en son ne zaman indirim gelmişti biliyor musun?

En son yaz indiriminde geldi. İndirimlere büyük indirim günleri olmadıkça katılmıyor gözlediğim kadarıyla yani büyük ihtimal Black Friday miydi neydi ya onda ya da yıl başı indiriminde gelir diye düşünüyorum ben yaz indirimine kadar beklemiştim. Sitesinde ara sıra indirime düşüyor ama euro cinsinden satılıyor olmalı.

En son yaz indiriminde geldi. İndirimlere büyük indirim günleri olmadıkça katılmıyor gözlediğim kadarıyla yani büyük ihtimal Black Friday miydi neydi ya onda ya da yıl başı indiriminde gelir diye düşünüyorum ben yaz indirimine kadar beklemiştim. Sitesinde ara sıra indirime düşüyor ama euro cinsinden satılıyor olmalı.
Black Friday'e daha çok var, yaz indirimleri de daha yeni bitti demi 😞

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı