Guild Wars 2 başlanır mı?

Teşekkür ediyorum cevapların için

Kardeşim be kusura bakma rahatsız ediyorum ben oyuna başladım ama 2-3 gündür doğru düzgün kaynak bulamadım videoları izliyorum ama hepsi aynı yarım yamalak bir şeyler anlatmaya çalışmışlar. Mesela oyunun 10 saatliğine ücretsiz verdiği binek varmış nasıl alacağım hiç bir bilgi yok sen biliyor musun?

Son düzenleme:

Önemli değil ama başlangıçta veriyor olmalıydı 10 level oluncaydı sanırım. Başlayalı biraz olduğu için tam hatırlayamıyorum ama X tuşuna basınca binek geliyor mu denedin mi? Eğer 10 leveli geçtiysen ve binek gelmiyorsa fark etmeden kullanmış olabilirsin belki. 10 saat süresi olan bir binekti oyunda zaman geçirdikçe süresi geçiyordu. Buradan mesajlar biraz geç geliyor eğer yardım gerekirse Steam Hesabımı eklersen daha hızlı yardımcı olabilirim bilgim varsa.

Son düzenleme:
10 level olunca verdi gerçekten düzgün bir bilgi yok oyun hakkında. Şu an 16 levelim körü körüne görev yapıp duruyorum tek başına tadı çıkmıyor. Tamam kardeşim eklerim çok sağ ol.
Düzenleme: Ekleyemiyorum, Hesabım bu özelliği kullanmak için gerekli olan gereklilikleri karşılamıyormuş

Belli bir miktar para harcaman gerekli Steam'de ondan sonra ekleniyordu sanırım. Bende bayağı sıkılmıştım ilk başlarda. Ana hikayeden gidip 80 level oldum. Sonrasında zindanlar falan açıldı bazı yeni şeyler açıldı biraz daha zevkli oldu. Discord kullanıcı adım: prochel.m.dreyfus sorularını kullanıyorsan ordan yazabilirsin.

Son düzenleme:
Oyunda 900 saate yakın sürem var, genel itibarıyla Türkiye'de LoL, Valorant gibi hızlı oynanan oyunlar olduğu için bu oyun hakkında pek yorum göremezsiniz, gördükleriniz de olumsuzdur. Çünkü bir şey bilmezler, 3-5 saat oynayıp bir şey anlamadıkları için oyunun kötü olduğunu düşünüyorlar. Her ek paket falan çıktığında en azından ekşi sözlükte oyun hakkında konuşan insanların entrylerini gördüm. Yok değil oynayan, sadece birlik yok diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…