Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Yeni bir MMORPG oyun arayışındayım. Türkiye'deki MMORPG'leri görünce çoğu P2W ve alınan para karşılığı hizmet çok düşük kalıyor. Black Desert, Metin 2, AION, Son Destan, Rosh Online vb. bir sürü MMORPG oynadım. Şu anda en son olarak Metin 2 oynadım ve 2 ay dayanabildim. Guild Wars 2 çok aklıma yattı fakat başlamadan önce bir bilgi almak istedim. İşleyiş nasıl? Para yatırmam gereken (kozmetik vb. eşyalar dışında) oyunda aşırı derecede fark yaratacak bir nesne markete sahip mi? Ek olarak tavsiyelerine MMORPG olarak açığım. Sistemim genel anlamda bir MMORPG için yeterli düzeyde. Oyun içinde PVP ve hikayesi (görevleri) benim için önemli. Görsel olarak da çok kötü olmadığı sürece bir sıkıntı yok. Gözümü doyursa kafi. Gameforge şirketinin hiçbir oyununa ılımlı yaklaşmıyorum baştan belirteyim. O yüzden TERA, AION vb. oyunları (farklı yayıncıdan olmadığı sürece) önermeyin lütfen. WoW düşünebilirim fakat aylık ödeme sistemi bütçem için biraz pahalı geldi. En son Amazon'un geliştirdiği New World oyununu bekliyordum. Son durumu hakkında bir bilgi var mı?
Son düzenleme: