Çözüldü Guilded giriş yapılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

khadanya

Decapat
Daha fazla  
Guilded indirdim fakat VPN açıp giriş yapmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Roblox hesabım var tarayıcıdan girerken sorun yaşamıyorum. Log in with email dediğimde girdiğim hiçbir maili kabul etmiyor. Silip yeniden yüklemeyi de denedim VPN'li ve VPN'siz, Appdata'dan tüm dosyaları silip yeniden kurunca düzeldi ama doğrulama kısmına gelince yine bu hatayı veriyor. Sorunu yaşayan veya çözümünü bilen var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    92,9 KB · Görüntüleme: 994
Çözüm
Çözüm bulabilirsen söyler misin, arkadaş da aynı problemi yaşıyor.

Buldummm! O uygulamayı silin öncelikle. Çalıştırdan %localappdata% guilded-updater klasörünü sil ve %appdata% guilded klasörünü sil. Ben tarayıcıdan giriş yaptığımda hesabı yeni açmış olduğum için solda görevler çıkıyordu, o kısımda download for desktop görevine indir de, indirdiğin EXE dosyası guildedın sitesinden indirdiğin EXE dosyasından farklı olacak. Kurduğunda direkt hesaba girmiş şekilde açılıyor. Ben yanlışlıkla buldum sizin de işinize yarar umarım.
Çözüm bulabilirsen söyler misin, arkadaş da aynı problemi yaşıyor.

Buldummm! O uygulamayı silin öncelikle. Çalıştırdan %localappdata% guilded-updater klasörünü sil ve %appdata% guilded klasörünü sil. Ben tarayıcıdan giriş yaptığımda hesabı yeni açmış olduğum için solda görevler çıkıyordu, o kısımda download for desktop görevine indir de, indirdiğin EXE dosyası guildedın sitesinden indirdiğin EXE dosyasından farklı olacak. Kurduğunda direkt hesaba girmiş şekilde açılıyor. Ben yanlışlıkla buldum sizin de işinize yarar umarım.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…