BORAN012 Centipat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 398 Makaleler 1 Çözümler 7 3 Şubat 2025 #1 Guilded güvenilir mi arkadaşlar? Setup bazen false positive versede belleği biraz fazla kullanıyor gibime geldi.
Guilded güvenilir mi arkadaşlar? Setup bazen false positive versede belleği biraz fazla kullanıyor gibime geldi.
Çözüm AMr.TalhaA 3 Şubat 2025 BORAN012 dedi: Bunu biliyorum da dostum ben Discord'dan daha çok sevdim uygulamayı sadece sorayım dedim. Oda doğruda ne bileyim bir adam böyle bir şey paylaştı ondan biraz şüphelendim Guilded.exe Virus (Coin Miner Trojan) Kaldırma Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey söz konusu değil Roblox, Guilded'ı 2021 de satın aldı. Roblox'un artık kendi anticheati bile var böyle bir yerden virüs olamaz.
BORAN012 dedi: Bunu biliyorum da dostum ben Discord'dan daha çok sevdim uygulamayı sadece sorayım dedim. Oda doğruda ne bileyim bir adam böyle bir şey paylaştı ondan biraz şüphelendim Guilded.exe Virus (Coin Miner Trojan) Kaldırma Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey söz konusu değil Roblox, Guilded'ı 2021 de satın aldı. Roblox'un artık kendi anticheati bile var böyle bir yerden virüs olamaz.
AMr.TalhaA Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.383 Çözümler 6 3 Şubat 2025 #2 Evet güvenilir. Roblox'la direk anlaşmalı zaten. Eğer guilded güvenilir değilse mantıken robloxada güvenilir değil demiş oluyoruz Artı 0 Eksi
Evet güvenilir. Roblox'la direk anlaşmalı zaten. Eğer guilded güvenilir değilse mantıken robloxada güvenilir değil demiş oluyoruz
KS KS BORAN012 Centipat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 398 Makaleler 1 Çözümler 7 3 Şubat 2025 #3 Bunu biliyorum da dostum ben Discord'dan daha çok sevdim uygulamayı sadece sorayım dedim. AMr.TalhaA dedi: Evet güvenilir. Roblox'la direk anlaşmalı zaten. Eğer guilded güvenilir değilse mantıken robloxada güvenilir değil demiş oluyoruz Genişletmek için tıkla... Oda doğruda ne bileyim bir adam böyle bir şey paylaştı ondan biraz şüphelendim Guilded.exe Virus (Coin Miner Trojan) Kaldırma Artı 0 Eksi
Bunu biliyorum da dostum ben Discord'dan daha çok sevdim uygulamayı sadece sorayım dedim. AMr.TalhaA dedi: Evet güvenilir. Roblox'la direk anlaşmalı zaten. Eğer guilded güvenilir değilse mantıken robloxada güvenilir değil demiş oluyoruz Genişletmek için tıkla... Oda doğruda ne bileyim bir adam böyle bir şey paylaştı ondan biraz şüphelendim Guilded.exe Virus (Coin Miner Trojan) Kaldırma
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.445 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Şubat 2025 #4 200mb mı fazla Bellek kullanımına göre de güvenilirlik belirlenmez ve evet güvenilir bir uygulama. Artı 0 Eksi
KS KS BORAN012 Centipat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 398 Makaleler 1 Çözümler 7 3 Şubat 2025 #5 Bold Pilot dedi: 200 MB mı fazla bellek kullanımına göre de güvenilirlik belirlenmez ve evet güvenilir bir uygulama. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun 200 fazla değilmiş anladım aslında biliyordumda insanlık halidir araştırmak için sordum sağ olun. Artı 0 Eksi
Bold Pilot dedi: 200 MB mı fazla bellek kullanımına göre de güvenilirlik belirlenmez ve evet güvenilir bir uygulama. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun 200 fazla değilmiş anladım aslında biliyordumda insanlık halidir araştırmak için sordum sağ olun.
AMr.TalhaA Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.383 Çözümler 6 3 Şubat 2025 #6 BORAN012 dedi: Bunu biliyorum da dostum ben Discord'dan daha çok sevdim uygulamayı sadece sorayım dedim. Oda doğruda ne bileyim bir adam böyle bir şey paylaştı ondan biraz şüphelendim Guilded.exe Virus (Coin Miner Trojan) Kaldırma Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey söz konusu değil Roblox, Guilded'ı 2021 de satın aldı. Roblox'un artık kendi anticheati bile var böyle bir yerden virüs olamaz. Artı 0 Eksi Çözüm
BORAN012 dedi: Bunu biliyorum da dostum ben Discord'dan daha çok sevdim uygulamayı sadece sorayım dedim. Oda doğruda ne bileyim bir adam böyle bir şey paylaştı ondan biraz şüphelendim Guilded.exe Virus (Coin Miner Trojan) Kaldırma Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey söz konusu değil Roblox, Guilded'ı 2021 de satın aldı. Roblox'un artık kendi anticheati bile var böyle bir yerden virüs olamaz.
KS KS BORAN012 Centipat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 398 Makaleler 1 Çözümler 7 3 Şubat 2025 #7 AMr.TalhaA dedi: Böyle bir şey söz konusu değil Roblox guilded ı 2021 de aldı. Roblox'un artık kendi anticheati bile var böyle bir yerden virüs olamaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun sayenizde anladım güvenilir olduğunu. Artı 0 Eksi
AMr.TalhaA dedi: Böyle bir şey söz konusu değil Roblox guilded ı 2021 de aldı. Roblox'un artık kendi anticheati bile var böyle bir yerden virüs olamaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun sayenizde anladım güvenilir olduğunu.