Guilded neden açılmıyor?

omerkopter

Femtopat
Daha fazla  
Bu sabah Discord alternatifi olan guilded adlı uygulamayı açmaya çalıştım, bekledim ama işe yaramadı. Aklıma VPN kullanmak geldi ve VPN'le girdiğimde guilded açıldı. VPN'siz girince açılmıyor. Erişim engeli getirildiği de yazmıyor. Acaba sunucularda mı sıkıntı var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sabah Discord alternatifi olan guilded adlı uygulamayı açmaya çalıştım, bekledim ama işe yaramadı. Aklıma VPN kullanmak geldi ve VPN'le girdiğimde guilded açıldı. VPN'siz girince açılmıyor. Erişim engeli getirildiği de yazmıyor. Acaba sunucularda mı sıkıntı var?
Türkiye'de çok kullanıldığından dolayı Türkiye'ye kapatmışlar sunucuları. Umarım açarlar yakında.

DC kapandığından beri bunu kullanıyorduk memnunduk bugünde kapanmış mail attığımda böyle cevap verdiler;

Merhaba,

Ulaştığınız için teşekkür ederiz. Şu anda Roblox hizmetleri bölgenizde kullanılamıyor. Rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Saygılarımla,

Destek ekibi.
Guilded.gg

Yani artık Guilded'da kapandı gibi gözüküyor.

Hayır guilded Roblox'un Roblox Türkiye'de kapatılınca Roblox Türkiye'de kapalı olduğu için Roblox kendisi guildedi bile isteye Türkiye'de kapattı.

Guilded Roblox hesabına bağlı ve Roblox'un sunucularından çalışıyor. Yani guilded Türkiye'de yasaklı ya da kullanımı kapalı değil. Roblox hesabına erişemediği için kullanılmıyor.

Bu arada Türkiye'ye hizmet vermiyor değil veremiyordur o. Yoksa DNS değiştirerek giremezdik.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı