AhmetInTheHood Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 195 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #1 Clone Hero indirip gitarla oynamak istiyorum. Alacağım 2. El PS gitarı ile guitar Hero oynayabilir miyim?
Clone Hero indirip gitarla oynamak istiyorum. Alacağım 2. El PS gitarı ile guitar Hero oynayabilir miyim?
The Snow Patrol Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.355 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mart 2022 #2 AhmetInTheHood dedi: Clone Hero indirip gitarla oynamak istiyorum. Alacağım 2. el PS gitarı ile guitar Hero oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sanırım oynanıyor. Klavye ile de oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
AhmetInTheHood dedi: Clone Hero indirip gitarla oynamak istiyorum. Alacağım 2. el PS gitarı ile guitar Hero oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sanırım oynanıyor. Klavye ile de oynayabilirsiniz.
KS KS AhmetInTheHood Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 195 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2022 #3 The Snow Patrol dedi: Sanırım oynanıyor. Klavye ile de oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O oyunun hakkı gitardır. Artı 0 Eksi
The Snow Patrol dedi: Sanırım oynanıyor. Klavye ile de oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O oyunun hakkı gitardır.