Kutaysadf Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 440 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar selam, Guitar Rig 6'nın sesini Discord'a nasıl aktarabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2022
Rivoxile Megapat Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 772 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #2 Yanlış hatırlamıyorsam VoiceMeeter ile yapılabiliyordu ama nasıl olduğunu bilmiyorum.
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #3 VoiceMeeter kurulumunu yapıp bana ulaşın ben yardımcı olurum.
enisemre Kilopat Katılım 18 Ekim 2015 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Nisan 2022 #4 Kutaysadf dedi: Arkadaşlar selam, Guitar Rig 6'nın sesini Discord'a nasıl aktarabilirim? Genişletmek için tıkla... Ben ekran paylaşımı ile veriyorum ama VoiceMeeter ile de yapılıyor.
Kutaysadf dedi: Arkadaşlar selam, Guitar Rig 6'nın sesini Discord'a nasıl aktarabilirim? Genişletmek için tıkla... Ben ekran paylaşımı ile veriyorum ama VoiceMeeter ile de yapılıyor.
Kutaysadf Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 440 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #5 Sydraaa dedi: VoiceMeeter kurulumunu yapıp bana ulaşın ben yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Merhabalar kurulumu yaptım.
Sydraaa dedi: VoiceMeeter kurulumunu yapıp bana ulaşın ben yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Merhabalar kurulumu yaptım.
ExisT Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 38 14 Şubat 2023 #6 Sydraaa dedi: VoiceMeeter kurulumunu yapıp bana ulaşın ben yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Merhaba ben de kurulum yaptım yardımcı olabilir misiniz?
Sydraaa dedi: VoiceMeeter kurulumunu yapıp bana ulaşın ben yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Merhaba ben de kurulum yaptım yardımcı olabilir misiniz?
Kutaysadf Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 440 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #7 ExisT dedi: Merhaba ben de kurulum yaptım yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kendisi bana yardımcı olmak için de geri dönüş yapmadı hocam, boşa beklemeyin diye söylüyorum.
ExisT dedi: Merhaba ben de kurulum yaptım yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kendisi bana yardımcı olmak için de geri dönüş yapmadı hocam, boşa beklemeyin diye söylüyorum.
ExisT Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 38 15 Şubat 2023 #8 Kutaysadf dedi: Kendisi bana yardımcı olmak için de geri dönüş yapmadı hocam, boşa beklemeyin diye söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Siz yapabildiniz mi peki?
Kutaysadf dedi: Kendisi bana yardımcı olmak için de geri dönüş yapmadı hocam, boşa beklemeyin diye söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Siz yapabildiniz mi peki?
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #9 Kutaysadf dedi: Merhaba kurulumu yaptım. Genişletmek için tıkla... Bir takım sorunlar yüzünden forumu salmıştım şu an geri döndüm hala gerekli midir? Bu arada çok özür diliyorum kusura bakmayın.
Kutaysadf dedi: Merhaba kurulumu yaptım. Genişletmek için tıkla... Bir takım sorunlar yüzünden forumu salmıştım şu an geri döndüm hala gerekli midir? Bu arada çok özür diliyorum kusura bakmayın.
jarpei Yoctopat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #10 Sydraaa dedi: Bir takım sorunlar yüzünden forumu salmıştım şu an geri döndüm hala gerekli midir? Bu arada çok özür diliyorum kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Bana da lazım, detaylı bir yazı paylaşırsanız çok iyi olur. Amplitube 5 kullanıyorum, efektli şekilde veremiyorum
Sydraaa dedi: Bir takım sorunlar yüzünden forumu salmıştım şu an geri döndüm hala gerekli midir? Bu arada çok özür diliyorum kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Bana da lazım, detaylı bir yazı paylaşırsanız çok iyi olur. Amplitube 5 kullanıyorum, efektli şekilde veremiyorum