Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #11 jarpei dedi: Bana da lazım, detaylı bir yazı paylaşırsanız çok iyi olur. Amplitube 5 kullanıyorum, efektli şekilde veremiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam amplitube kullanmasını bilmiyorum şahsen. VoiceMeeter'da sesi mikrofona yansıtmayı öğretebilirim ancak.
jarpei dedi: Bana da lazım, detaylı bir yazı paylaşırsanız çok iyi olur. Amplitube 5 kullanıyorum, efektli şekilde veremiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam amplitube kullanmasını bilmiyorum şahsen. VoiceMeeter'da sesi mikrofona yansıtmayı öğretebilirim ancak.
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.076 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #12 Aynı sorundan ben de müzdaribim ses kartım falan var ama sesi nasıl efektli bir şekilde yansıtacağımı bilmiyorum.
Aynı sorundan ben de müzdaribim ses kartım falan var ama sesi nasıl efektli bir şekilde yansıtacağımı bilmiyorum.
ExisT Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 38 28 Nisan 2023 #13 Sydraaa dedi: Hocam amplitube kullanmasını bilmiyorum şahsen. VoiceMeeter'da sesi mikrofona yansıtmayı öğretebilirim ancak. Genişletmek için tıkla... bana gösterebilir misiniz?
Sydraaa dedi: Hocam amplitube kullanmasını bilmiyorum şahsen. VoiceMeeter'da sesi mikrofona yansıtmayı öğretebilirim ancak. Genişletmek için tıkla... bana gösterebilir misiniz?
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #14 ExisT dedi: Bana gösterebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Konu açın.