CDEX Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2022 #1 Selam herkese, elektro gitarımı bilgisayarda kullanmak için bilgisayarıma Guitar Rig 6 denilen bir programı indirdim, fakat uygulama açıldığı gibi ekran gelip hemen geri kapanıyor, hiçbir şekilde açamıyorum.
Selam herkese, elektro gitarımı bilgisayarda kullanmak için bilgisayarıma Guitar Rig 6 denilen bir programı indirdim, fakat uygulama açıldığı gibi ekran gelip hemen geri kapanıyor, hiçbir şekilde açamıyorum.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2022 #2 Guitar Rig 7 Pro – virtual amps, pedals, and effects Unlock endless creative possibilities for jamming, producing, and getting lost in experimentation with new amps and pedals, plus studio effects. www.native-instruments.com Bu programı kendi sitesinden mi indirdiniz peki? Artı 0 Eksi
Guitar Rig 7 Pro – virtual amps, pedals, and effects Unlock endless creative possibilities for jamming, producing, and getting lost in experimentation with new amps and pedals, plus studio effects. www.native-instruments.com Bu programı kendi sitesinden mi indirdiniz peki?
KS KS CDEX Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2022 #3 Saint Lucia dedi: Guitar Rig 7 Pro – virtual amps, pedals, and effects Unlock endless creative possibilities for jamming, producing, and getting lost in experimentation with new amps and pedals, plus studio effects. www.native-instruments.com Bu programı kendi sitesinden mi indirdiniz peki? Genişletmek için tıkla... Evet yazılımı ilk kendi sitesinden indirip denedim fakat çalışmadı. Sonra ne olur olmaz diye cracklide indirdim çalıştırdım ve yine olmadı. Artı 0 Eksi
Saint Lucia dedi: Guitar Rig 7 Pro – virtual amps, pedals, and effects Unlock endless creative possibilities for jamming, producing, and getting lost in experimentation with new amps and pedals, plus studio effects. www.native-instruments.com Bu programı kendi sitesinden mi indirdiniz peki? Genişletmek için tıkla... Evet yazılımı ilk kendi sitesinden indirip denedim fakat çalışmadı. Sonra ne olur olmaz diye cracklide indirdim çalıştırdım ve yine olmadı.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2022 #4 CDEX dedi: Evet yazılımı ilk kendi sitesinden indirip denedim fakat çalışmadı. Sonra ne olur olmaz diye cracklide indirdim çalıştırdım ve yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Kaliteli bir programdır. Kuzenim kullanıyor. Epey de pahalı. Satın almadan indirme yapılamıyor sitesinden. Crack'li kurduysanız zaten bir şey beklemeyin. Satın aldıysanız https://support.native-instruments....69.1946433332.1646823224-699698716.1646823224 destek bölümüne mail atın. Artı 0 Eksi
CDEX dedi: Evet yazılımı ilk kendi sitesinden indirip denedim fakat çalışmadı. Sonra ne olur olmaz diye cracklide indirdim çalıştırdım ve yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Kaliteli bir programdır. Kuzenim kullanıyor. Epey de pahalı. Satın almadan indirme yapılamıyor sitesinden. Crack'li kurduysanız zaten bir şey beklemeyin. Satın aldıysanız https://support.native-instruments....69.1946433332.1646823224-699698716.1646823224 destek bölümüne mail atın.
triachd Picopat Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 529 Çözümler 3 9 Mart 2022 #5 AmpliTube deneyebilirsiniz. Hi-Z girişi mi var ses kartınızda? Artı 0 Eksi