Gulikit Kingkong 2 Pro gecikme yapıyor

Dincdogu

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, Banggood üzerinden satın aldığım gulikit kingkong 2 Pro ile ilgili birkaç sorunla karşılaştım.
Öncelikle her iki stickte de 1.00000 değerine ulaşamadığım noktalar var, bu sol çubuk için hem sol hem de sağ taraf, sağ çubuk için sadece alt taraf. Çubuklar asla sağa veya sola tam sınırına ulaşmıyor 0.95 0.92'de kalıyorlar. Gamepadin arkasındaki küçük delikten sıfırlama veya kalibrasyon yapmama rağmen sonuç aynı. Biraz araştırdım ve 2 adet güncelleme buldum sitesinde NS08 NS09 v5.1 Firmware'i sorunsuz kurdum ama NS08 NS09 CPU1 v1.17 Firmware'i kuramadım, zaten güncel diye uyarı aldım. Kullanım kılavuzundan stick ve tetiklerin kalibrasyon ayarlarını defalarca yaptım değişmedi bu ilk sorunum.

İkincisi ise oyun esnasında gamepad titreşim sırasında ıslığa benzer mekanik bir çınlama sesi geliyor ve rahatsız ediyor kulaklık takmadığımda, attığım videodan da duyabilirsiniz.
Üçüncü sorunum ise 30-40cm üzeri bir mesafeden kumandayı kullanmaya çalıştığımda bazı oyunlarda FPS 3-5'e düşüyor ve gecikmeler ve kesintiler oluyor her oyunda FPS düşmüyor ama gecikme ve kesintiler oluyor. Gamepadi Bluetooth ile bağlıyorum dolayısıyla testlerini yaparken ne olur ne olmaz diye kablosuz mouse kulaklık gibi cihazları hem açık hem de kapalı olarak denedim ama nafile sorun aynen devam. Bluetooth'u bir de kulaklığıa bağlayayım dedim problem olmadan başka odadan bile çekiyor. (Bluetooth 4.0 kullanıyorum, bu BT ile daha önce Xbox gamepad 9.nesil kullanmıştım 6 ay kadar sorunsuz ve gecikmesizdi).
Bu yazdıklarımın hepsini aynen hem ürünü satın aldığım Banggood sitesindeki alıcı kişiye yazdım cevap gelmedi hem de gulikit şirketinin bizzat kendisine mail attım onlarda değişim isteyin yazmışlar fakat Banggood'dan bir dönüş sağlanmıyor türkçesi bozuk zaten sitenin İngilizce yazdım her şeyi geri dönüş yok.

Ürünü kullanan araştıran bilgi sahibi olan kimse var mı aynı problemleri başka controllerda yaşayan? Gamepadi söküp sticklerini temizleyesim var ama öyle bir sorun olduğunu sanmıyorum titreşim çınlamasını nasıl düzeltebilirim hiçbir fikrim yok gamepad çok güzel ve kaliteli ama bu eksileri rahatsız ediyor tavsiyelerinizi bekliyorum iyi sosyaller.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı