GuliKit KK2 T alınır mı?

Xella

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 6500
Galax RTX 3060ti
MSI MPG B550 Gaming Plus
XPG 32GB (4x8GB) Spectrix D41 RGB DDR4 3200MHz
Samsung Evo Plus 970 500gb M2
Xbox oyun kolu alacaktım fakat bu kol dikkatimi çekti özellikleri ve fiyatı bakımından daha mantıklı geldi. İlk sorum kullananlar memnun mu bir sıkıntısı veya eksisi var mı? İkincisi de Gaming.Gen.TR üzerinden alacağım kolun Türkiye'de garantisi kim tarafından sağlanıyor, bu siteden alsam sorun yaşar mıyım?

Iyzico + parolapara ile bunu almaniz daha mantikli.

Butce artarsada direkt bu. Parolapara calisiyormu bu sitede bilmiyorum.

Ne tarz oyunlar oynuyorsunuz bir de onu sormayı unutmuşum
Hocam fifa , simülasyon veya arcade araba yarışları, witcher 3, god of war tarzı tps yani genel olarak fps hariç çoğu oyunu oynuyorum genellikle şuan elimde f710 var ama ömrünü dolduruyor artık

Iyzico + parolapara ile bunu almaniz daha mantikli.

Butce artarsada direkt bu. Parolapara calisiyormu bu sitede bilmiyorum.
Hocam parolapara ne oluyor tam olarak

Hocam fifa , simülasyon veya arcade araba yarışları, witcher 3, god of war tarzı tps yani genel olarak fps hariç çoğu oyunu oynuyorum genellikle şuan elimde f710 var ama ömrünü dolduruyor artık
O vakit arkadaşın dediği gibi kk3 pro daha iyi olur, parolapara merkez bankası onayli bir ön ödemeli kart. İlk alışverişte 800 tl üstüne 400 TL geri veriyor alışveriş sonrası

O vakit arkadaşın dediği gibi kk3 pro daha iyi olur, parolapara merkez bankası onayli bir ön ödemeli kart. İlk alışverişte 800 tl üstüne 400 TL geri veriyor alışveriş sonrası
Aslında ilk başta ben de kk3 proya bakmıştım ama bir süredir siyahının stoğu yok diye kk2 t ye bakmıştım farklar nedir aralarındaki (dongle hariç) ? Veya siyahı stoğa gelince aynı fiyat olur mu beklemek sıkıntı değil de fiyat artışı olmasından korkuyorum

Aslında ilk başta ben de kk3 proya bakmıştım ama bir süredir siyahının stoğu yok diye kk2 t ye bakmıştım farklar nedir aralarındaki (dongle hariç) ? Veya siyahı stoğa gelince aynı fiyat olur mu beklemek sıkıntı değil de fiyat artışı olmasından korkuyorum
Fark olarak kk2t tmr stick kullanırken kk3 pro hall effect kullanıyor, kk3 proda arka buton takabiliyorsunuz kk2t de arka buton yok ekstra. Bir de dongle olayı işte, sanırsam başka değişen bir şey yok. İsterseniz gamesir supernova veya cyclone 2 de bakabilirsiniz.

Machenike g3 v2 de var ama malzeme kalitesini bilmediğimden diyemiyorum bir şey ona malesef

Son düzenleme:
Fark olarak kk2t tmr stick kullanırken kk3 pro hall effect kullanıyor, kk3 proda arka buton takabiliyorsunuz kk2t de arka buton yok ekstra. Bir de dongle olayı işte, sanırsam başka değişen bir şey yok. İsterseniz gamesir supernova veya cyclone 2 de bakabilirsiniz.
Hocam çok bu yeni teknoloji kollardan anlamadığım için soruyorum 😅 bu klasik kollardaki drift sorunu sanırım tmr de veya hall effect kullananlarda olmuyormuş bu doğru mu bir de bu ikisinin farkı nedir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı