Chenoles
Megapat
Daha fazla
Merhaba bugün gulikit KK2 t model gamepad siparişim geldi. Kablolu bir şekilde bilgisayara bağlayıp internet sitesindeki güncellemeyi yaptım ardından ilk olarak EA FC 24'te denedim ve attığım tüm şutların yerden gitmesiyle (plase atamamak, trivela atamamak gibi) sorunlar yaşadım ve asla çözemedim, bundan önce Philips marka dandik bir gamepad kullanıyordum Xbox 360 olarak gözüküyordu ve sorunsuz çalışıyordu. Ardından belki oyunda problem vardır diye Forza Horizon 5'te denedim o oyunda da "zl" yani "LT" butonuna bastığımda sürekli ekran sallanıyordu sanki sağa sola çeviriyormuşum gibi. Sizce gamepad bozuk olabilir mi? Nasıl bir çözüm arayabilirim veya sorun olup olmadığını nasıl anlarım yoruldum çözüm bulamamaktan.
Şöyle bir tester buldum ve gerçekten problem var gibi görünüyor RT ve bende A olarak gözüken ancak B olan tuşta bir sorun var anladığım kadarıyla değil mi? Sesi kapatarak izleyin canlı yayın açık kalmış :/
Şöyle bir tester buldum ve gerçekten problem var gibi görünüyor RT ve bende A olarak gözüken ancak B olan tuşta bir sorun var anladığım kadarıyla değil mi? Sesi kapatarak izleyin canlı yayın açık kalmış :/
Son düzenleme: