Kral, gulikit KK3 Max'la senin önerdiğin Cyclone 2 arasında kaldım. Karşılaştırıp söyler misin? Bir de ikisinde de batarya oyun oynarken şarj oluyor mu?
Ne tarz oyunlar oynuyorsun? Ben kolla tahminen Mortal Kombat, FIFA, hikayeli oyunlar oynayacağım. Bunlara göre tavsiye verir misin? Aslında ilk başta Xbox alacaktım da pille çalışıyormuş. 1400’e de batarya ekleyince 4K’ya geldi. Sonra bir arkadaş “drift sorunu var Xbox’ta” dedi. Bu Gulikit KK3 Max’i attı. O da iyi anlıyor genelde ekipmanlardan. İzlemediysen bir bakar mısın Gulikit’e? GamingGen'de videosu var.Cyclone 2 bence daha iyi alırken araştırdım. Arka butonlar benim için pek önemli olmadığından Cyclone 2 aldım kalan her şey daha iyi. Oynarken şarj oluyor mu denemedim ama oluyordur.
Kral, Gulikit KK3 Max'la senin önerdiğin Cyclone 2 arasında kaldım. Karşılaştırıp söyler misin? Bir de ikisinde de batarya oyun oynarken şarj oluyor mu?
Gulikiti biliyorum tr değil yabancı kaynaklardan araştırdım. Gulikit markasını genel olarak beğenmiyorum kalite kontrol sorunları olan ve yazılımsal sorunlarını sonradan düzelten bir marka. Sağolsun gaming gen çok iyi reklam yaptı ama gulikite sorsanız kk3 serisini onlar da kk2 serisi kadar beğenmezler. Ben sadece gamepad ile ilgilenen birisi olarak cyclone 2 alma sebeplerimi sayayım:Ne tarz oyunlar oynuyorsun? Ben kolla tahminen Mortal Kombat, FIFA, hikayeli oyunlar oynayacağım. Bunlara göre tavsiye verir misin? Aslında ilk başta Xbox alacaktım da pille çalışıyormuş. 1400’e de batarya ekleyince 4K’ya geldi. Sonra bir arkadaş “drift sorunu var Xbox’ta” dedi. Bu Gulikit KK3 Max’i attı. O da iyi anlıyor genelde ekipmanlardan. İzlemediysen bir bakar mısın Gulikit’e? GamingGen'de videosu var.
Gulikiti biliyorum TR değil yabancı kaynaklardan araştırdım. Gulikit markasını genel olarak beğenmiyorum kalite kontrol sorunları olan ve yazılımsal sorunlarını sonradan düzelten bir marka. Sağ olsun Gaming gen çok iyi reklam yaptı ama gulikite sorsanız KK3 serisini onlar da KK2 serisi kadar beğenmezler. Ben sadece gamepad ile ilgilenen birisi olarak Cyclone 2 alma sebeplerimi sayayım:
Ben yarış oyunu oynayan birisiyim. Hall effect normalde kalibrasyonu zor yani eğrisi tam olarak düzgün olmayan bir teknoloji. Gaz/fren dengesini iyi ayarlamak adına düzgün kalibreli bir trigger lazımdı o yüzden GameSir markası ilk tercihim oldu. Aynı zamanda Cyclone 2 tmr sticklere sahip yani hall effectten daha iyi bir eğriye, daha bir çözünürlüğe ve daha iyi bir güç kullanımına sahip batarya süresini uzatıyor. Arka butonları arada hikayeli oyun denersem kullanıyorum sadece onda da aşırı kullanmadım FIFA'da kullanmıyorum hiç. Aynı zamanda Cyclone 2'nin PC uygulaması da daha iyi. Yanında şarj standı da geliyor. GameSir de gulikit gibi kendi tmr ve hall effect modüllerini üreten ve bunu kaliteli yapan bir firma olduğundan Cyclone 2'yi tercih ettim. Ondan önceki kolum GameSir G7'ydi ondan da memnundum şu an Cyclone 2'den de fazlasıyla memnunum
Analog işinde baya iyiler cidden hatta ps ve xboxa takabileceğiniz belki de en iyi hall ve tmr stickler gulikitin. Ama kk3 pro tam bir facia olarak çıktı ve kk3 serisinde acayip bir gecikme sorunu vardı. Ltt'nin videosunda kk3 max için zaten en yüksek gecikmeyi veriyor diyorlardı dongle ile. Sonradan düzeltilmiş olsa da kk3 pronun kalite kontrol problemleri sebebiyle bende açıkçası bir marka güvensizliği oluştu.Adamlar Analog işinde çok iyiler hatta 1.5 sene önce falan ilk çıktığında bu bütçede rakibi yoktu özellik olarak. İyi markalardan illa iyi ürünler geliyor. Geçen sene sorsalar 3000TL için gamepad ne diye kesinlikle Gulikit derdim çünkü yerine önerebileceğin başka bir ürün yoktu. Hatta indirimle Amazon'da 2300TL'ye almıştık bir dönem. Şu an güncel alternatifler daha iyi. Ama işte İyzico falan çok ucuza denk getiriyorsan neden olmasın elimde 2 tane vardı 1 sene kullandım zaten 1 tanesini hiç sorun olmadı. Hatta ilk aldığım gün elimden düşmüştü 3 takla atmıştı yerde o gün içim gitti ürüne bir şey oldu diye ama sapasağlamdı. Para lazım diye ucuzdan verdim bir arkadaşa.
katipke her baktığım gamepad yerindesin bana önerdin biliyorumda drift sorunu olmayacak, ergonomik, tuşlarıda hemen bozulmasın ne üsttekiler ne öndekiler kısaca kaliteli gamepad önerir misin? İnternetten araştırıyorum ama çok anlamadığım içinde pek bir şeye karar veremiyorum.Cyclone 2'ye en yakın kollar bildiğim 8bitdo ultimate 2 ve easysmx d10. Easysmx olanı denedim ve kendi oyunuma göre cyclone 2 daha iyi geldi bana ama sizin için fark etmeyecektir malzeme kalitesi d10'da daha iyi bir miktar daha