Mami2m Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 89 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #1 Zamaninda sevgilime 925 ayar gumus kolye almistim ustunde seni seviyorum falan yaziyor. Ayrilirken vermesini istememe ragmen verdi. Herhangi bir gumuscuye gitsem bozar mi? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2021
Zamaninda sevgilime 925 ayar gumus kolye almistim ustunde seni seviyorum falan yaziyor. Ayrilirken vermesini istememe ragmen verdi. Herhangi bir gumuscuye gitsem bozar mi?
S suskunkedi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 2.320 Makaleler 3 Çözümler 3 26 Mayıs 2021 #2 Bozar. O nasıl cümle. Vermesini istememe rağmen verdi. Burada anlatım bozukluğu var galiba.
Mami2m Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 89 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #3 suskunkedi dedi: Bozar. O nasıl cümle. Vermesini istememe rağmen verdi. Burada anlatım bozukluğu var galiba. Genişletmek için tıkla... Yani hocam ayrilirken vermesini istememiştim ona rağmen verdi.
suskunkedi dedi: Bozar. O nasıl cümle. Vermesini istememe rağmen verdi. Burada anlatım bozukluğu var galiba. Genişletmek için tıkla... Yani hocam ayrilirken vermesini istememiştim ona rağmen verdi.
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.243 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 26 Mayıs 2021 #4 Mami2m dedi: Zamaninda sevgilime 925 ayar gumus kolye almistim ustunde seni seviyorum falan yaziyor. Ayrilirken vermesini istememe ragmen verdi. Herhangi bir gumuscuye gitsem bozar mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ü harfi ile probleminiz mi var anlamadım .
Mami2m dedi: Zamaninda sevgilime 925 ayar gumus kolye almistim ustunde seni seviyorum falan yaziyor. Ayrilirken vermesini istememe ragmen verdi. Herhangi bir gumuscuye gitsem bozar mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ü harfi ile probleminiz mi var anlamadım .
Mami2m Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 89 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #5 PROTECTQ dedi: Hocam, ü harfi ile probleminiz mi var anlamadım . Genişletmek için tıkla... Hocam, İngilizce klavye.
PROTECTQ dedi: Hocam, ü harfi ile probleminiz mi var anlamadım . Genişletmek için tıkla... Hocam, İngilizce klavye.
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.243 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 26 Mayıs 2021 #6 Mami2m dedi: Hocam İngilizce klavye. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam ayriyeten muhtemelen kuyumcu vb. yerler bozacaktır.
Mami2m dedi: Hocam İngilizce klavye. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam ayriyeten muhtemelen kuyumcu vb. yerler bozacaktır.
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 26 Mayıs 2021 #7 Gumus nedir? İnternette bulamadım da. Herhalde gümüş demek istediniz.
Mami2m Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 89 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #8 Birisi42 dedi: Gumus nedir? İnternette bulamadım da. Herhalde gümüş demek istediniz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam gümüş İngilizce klavye zor.
Birisi42 dedi: Gumus nedir? İnternette bulamadım da. Herhalde gümüş demek istediniz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam gümüş İngilizce klavye zor.
4 448762 Kilopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.857 Makaleler 2 Çözümler 32 26 Mayıs 2021 #9 Bozar.