GUN Türkçe Yama

Bir oyunun TL bazında 1.5 senede 56 kat artması bana normal gelmediği için yorum yapma gereği duydum. Size normal gelebilir, bence değil. Konu isterse 5 sene önce açılmış olsun, forum yorum yapma hakkımı saklı tutuyor. Oyunu şimdi oynayasım geldi ve türkçe yama arayışındaydım.

He tamam konu anlaşıldı. Şimdi şöyle açıklayayım. Senin aldığın oyunun fiyatı 56 kart artmıyor. Platform zamanında bölgesel fiyatlandırma ve para birimini kullandığı için sen oyunları bedava fiyatına alıyordun. 1 sene önce çay parasına oyun alıp fiyat artmış gibi belirtmek biraz cahilce yorum olur. Oyun globalde neyse sana da odur. Yurt dışında pantolon satan birinden gidip pantolon aldığında sana bölgesel fiyatlandırma yapmaz. Oyun platformunda hala bu uygulamayı yapanlar olduğu için dua edin. En basiti dibindeki Yunanistan oyun 60 dolarsa 60 dolar alıyordu. Sen TL ile 100 150 alıyordun. Sana yine bölgesel fiyat uygulandığında 60 yerine 30 dolar alırken Yunanistan hala 60 dolar ödüyor. Fiyat artmış gibi belirtmeyin. Siz düşük alıyordunuz şimdi normal fiyatlara döndü oyunlar.

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…