Guru Meditation - Critical Error Hatası

Hydrogen

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Grafiker
Arkadaşlar Başlıkta da Belirttiğim gibi Virtual Box ' da Tam Boot edecek sırasında Mac boot ekranı Cıkıyor Ardından Guru Meditation - Critical Error Hatası veriyor . Varmıdır bir çözümü ?
Snow Leopard By Hazard Sürümü Mac OS X Bu arada .

Pc Özellikleri : İntel Core 2 Quad 2.33 Ghz 4GB Ram 32 bit İşletim Sistemi ATI HD 4650 1 gb Ekran kartı .

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazard Makinenize normal kurulum yapabilirsiniz.. Virtualbox ile uğraşmayın... Youtubede bolca snow by hazard kurulumu mevcut... İki işletim sistemini aynı anda çalıştırabilirsiniz..

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet Hazard Olacak yanlış yazmışım . Virtual Da Çalıştırmıyor Normal dede çalıştırmaz bence ? Yani hazırkinden de olmayalım Benim merak ettiğim hiç 32 bit ' e Kurabilen oldumu acaba ?
Bütün Macintosh Sürümlerini Denedim Hiçbiri Olmadı

Sizin makine 64 bit destekliyor! Makinenize 64 bit işletim sistemi yükleyin...Windows 7-8 ne olursa.. Virtualde çalışır---> Hackintosh Mountain Lion retail kurulum da çalışır... Tek tavsiye ucuz bir Nvidia ekran kartı almanız 8000-9000 serisi en ucuzundan alsanız işinizi görür...

Ekran Kartı Öneriniz İçin Teşekkür Ederim . 64 Bit Destekliyorsa Direk Mac OS X de kurabilme Şansım var o zaman ? Öyle Değil mi ?

Peki Windows 8 yada Windows 7 64 Bit Kurarsam Vürtual Box da Mac os x De kurabilirmiyim ? 2 - 3 işletim sistemi aynı anda Barındırcagim ben , Linux felan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…