emorr1 Picopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 288 Çözümler 1 15 Haziran 2021 #1 Opera GX Corner'ı tüm tarayicilara ekleyen eklenti. Eğer varsa söyleyin lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2021
Salih123123 Centipat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 486 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #2 emorr1 dedi: Opera GX Corner'ı tüm tarayicilara ekleyen eklenti. Eğer varsa söyleyin lütfen. Genişletmek için tıkla... Install Chrome Extensions Install extensions from Chrome Web Store. addons.opera.com Hocam ben böyle anladım daha açık söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
emorr1 dedi: Opera GX Corner'ı tüm tarayicilara ekleyen eklenti. Eğer varsa söyleyin lütfen. Genişletmek için tıkla... Install Chrome Extensions Install extensions from Chrome Web Store. addons.opera.com Hocam ben böyle anladım daha açık söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
Afelyoss Decapat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 594 Çözümler 4 Yer u 15 Haziran 2021 #3 Salih123123 dedi: Install Chrome Extensions Install extensions from Chrome Web Store. addons.opera.com Hocam ben böyle anladım daha açık söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Hayır. GX corner yani şu oyun haberlerine baktığımız sekmeyi diyor. O eklenmez hocam. @emorr1
Salih123123 dedi: Install Chrome Extensions Install extensions from Chrome Web Store. addons.opera.com Hocam ben böyle anladım daha açık söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Hayır. GX corner yani şu oyun haberlerine baktığımız sekmeyi diyor. O eklenmez hocam. @emorr1
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 15 Haziran 2021 #4 Eklenmez diye biliyorum