Gwenwin in unodui Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.091 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #1 Amazon.com.tr Bu klavyeyi almayı düşünüyorum fakat "Ğ, Ü, Ş, İ, Ö, Ç, :, ;" Gibi tuşlar yer almıyor. Bu harfleri bu klavyede kullanma imkanım var mı? Var ise nasıl? Bu fiyat bandında başka önerilere de açığım. Türkçe harfler olsun, enter - backspace tuşu büyük olsun, sessiz olsun kafi. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2021
Amazon.com.tr Bu klavyeyi almayı düşünüyorum fakat "Ğ, Ü, Ş, İ, Ö, Ç, :, ;" Gibi tuşlar yer almıyor. Bu harfleri bu klavyede kullanma imkanım var mı? Var ise nasıl? Bu fiyat bandında başka önerilere de açığım. Türkçe harfler olsun, enter - backspace tuşu büyük olsun, sessiz olsun kafi.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 10 Şubat 2021 #2 Harflerin olduğu yere etiket koy. Windows'tan da tuş dizilimini Türkçe yap, tamamdır.
Luff Decapat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 211 Çözümler 1 10 Şubat 2021 #3 Gwenwin in unodui dedi: Amazon.com.tr Bu klavyeyi almayı düşünüyorum fakat "Ğ, Ü, Ş, İ, Ö, Ç, :, ;" Gibi tuşlar yer almıyor. Bu harfleri bu klavyede kullanma imkanım var mı? Var ise nasıl? Bu fiyat bandında başka önerilere de açığım. Türkçe harfler olsun, enter - backspace tuşu büyük olsun, sessiz olsun kafi. Genişletmek için tıkla... Bende aynı klavye var ve dediğiniz harflerin hepsi var. Türkçe modeline bakın derim. Öyle bir ürün mevcut.
Gwenwin in unodui dedi: Amazon.com.tr Bu klavyeyi almayı düşünüyorum fakat "Ğ, Ü, Ş, İ, Ö, Ç, :, ;" Gibi tuşlar yer almıyor. Bu harfleri bu klavyede kullanma imkanım var mı? Var ise nasıl? Bu fiyat bandında başka önerilere de açığım. Türkçe harfler olsun, enter - backspace tuşu büyük olsun, sessiz olsun kafi. Genişletmek için tıkla... Bende aynı klavye var ve dediğiniz harflerin hepsi var. Türkçe modeline bakın derim. Öyle bir ürün mevcut.
Gwenwin in unodui Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.091 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #4 Luff dedi: Bende aynı klavye var ve dediğiniz harflerin hepsi var. Türkçe modeline bakın derim. Öyle bir ürün mevcut. Genişletmek için tıkla... Hocam nereden buldunuz ben sabahtan beri arıyorum fotoğrafların hepsinde > < var. Siz hangi linkten aldınız ya da bulabilirseniz paylaşabilir misiniz?
Luff dedi: Bende aynı klavye var ve dediğiniz harflerin hepsi var. Türkçe modeline bakın derim. Öyle bir ürün mevcut. Genişletmek için tıkla... Hocam nereden buldunuz ben sabahtan beri arıyorum fotoğrafların hepsinde > < var. Siz hangi linkten aldınız ya da bulabilirseniz paylaşabilir misiniz?
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 11 Şubat 2021 #5 Bu model Türkçe'dir; Trust Avon Oyun Klavyesi-TR Trust Avon Oyun Klavyesi-TR en cazip fiyat ile idefix'te. Keşfetmek için hemen tıklayınız! www.idefix.com Fotoğrafa bakmayın. Kutusunun sol altında "Türkçe QWERTY" yazıyor.
Bu model Türkçe'dir; Trust Avon Oyun Klavyesi-TR Trust Avon Oyun Klavyesi-TR en cazip fiyat ile idefix'te. Keşfetmek için hemen tıklayınız! www.idefix.com Fotoğrafa bakmayın. Kutusunun sol altında "Türkçe QWERTY" yazıyor.
Gwenwin in unodui Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.091 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #6 TÇB dedi: Bu model Türkçe'dir; Trust Avon Oyun Klavyesi-TR Trust Avon Oyun Klavyesi-TR en cazip fiyat ile idefix'te. Keşfetmek için hemen tıklayınız! www.idefix.com Fotoğrafa bakmayın. Kutusunun sol altında "Türkçe QWERTY" yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam idefix güvenilir mi? Türkçe QWERTY yazısını göremedim ama öyledir herhalde. Güvenilirse alacağım.
TÇB dedi: Bu model Türkçe'dir; Trust Avon Oyun Klavyesi-TR Trust Avon Oyun Klavyesi-TR en cazip fiyat ile idefix'te. Keşfetmek için hemen tıklayınız! www.idefix.com Fotoğrafa bakmayın. Kutusunun sol altında "Türkçe QWERTY" yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam idefix güvenilir mi? Türkçe QWERTY yazısını göremedim ama öyledir herhalde. Güvenilirse alacağım.
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 11 Şubat 2021 #7 Gwenwin in unodui dedi: Hocam idefix güvenilir mi? Türkçe QWERTY yazısını göremedim ama öyledir herhalde. Güvenilirse alacağım. Genişletmek için tıkla... Güvenilir.
Gwenwin in unodui dedi: Hocam idefix güvenilir mi? Türkçe QWERTY yazısını göremedim ama öyledir herhalde. Güvenilirse alacağım. Genişletmek için tıkla... Güvenilir.
Gwenwin in unodui Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.091 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #8 WaIter White dedi: Güvenilir. Genişletmek için tıkla... Sağ ol Jess