GXT 970 4GB ve i5 4460 Tabanlı Sisteme Kasa ve Anakart Önerileri

atai1337

Kilopat
Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi GTX 970 ve i5 4460 tabanlı sistem toplamayı düşünüyorum ancak anakart ve kasa hakkında önerilere ihtiyacım var. Bütçem 3000 TL ama belki 100 TL kadar aşma yapabilirim.

Kasa ve Anakart için bütçen nedir?

Benim önerim Zalman Z3 Plus + H97 Pc Mate ( Bütçe yetiyorsa Gaming 3 olabilir. )

Bence o işlemciye abartı bir anakart gereksiz. Anakartı H81-D R2.0 ve ya H81M-Plus alabilirsiniz. Tavsiyem H81M Plus'tan yana, kasa olarak da Zalman Z3+ alabilirsiniz.

Bu olabilir ama bütçeyi aşıyor SSD 120 Gb yap istersen:

Bence o işlemciye abartı bir anakart gereksiz. Anakartı H81-D R2.0 ve ya H81M-Plus alabilirsiniz. Tavsiyem H81M Plus'tan yana, kasa olarak da Zalman Z3+ alabilirsiniz.
Anakart olarak bu da olabilir ama 2 RAM slotu var. Sizin için 2 slot yeterli ise listeye H81M plus koyabilirsiniz. Ben almışken daha iyisini alın diyorum.

Anakart olarak bu da olabilir ama 2 RAM slotu var. Sizin için 2 slot yeterli ise listeye H81M plus koyabilirsiniz. Ben almışken daha iyisini alın diyorum.
8x2 çift slot toplamda 16 GB RAM takılabilir. Yani 4 slot olmasının çok da önemi yok bence, H97 çipseti tabii ki daha iyi

Maalesef h97 çipset iyi ama h97 pc mate çok kötü bir anakart. Onu alacağıma h81m- p33 veya asusun ucuz h81 lerinden birini alırım.

H97 PC Mate'de mosfet bulunuyor. Dediğiniz kartlarda yok diyebiliriz. Ayrıca 8 pinlik bir CPU girişi var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…