Gym için kulaklık önerisi

Oblivion34

Kilopat
Arkadaşlar Fitness'a başlayacağım. Biraz uyuşukluğum var ve motivasyonumu yükseltmek için güzel bir kulaklık alıp eğlenerek yapmak istiyorum. Kulak içi silikonlu kullanabiliyorum diğerleri bir süre sonra ağrı yapıyor. Kulağa asılan modeller de çok hoş aslında onlardan mı tercih etsem bilmiyorum, sonuçta spor yaparken terleyip sürekli düşmesi hiç hoş olmaz. Bütçem maksimum 2.000 TL bu doğrultu da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben JBL 560BT kullanıyorum. Çoğu kişi bu kulaklığı beğenmiyor ama benim her türlü işimi görüyor hem spor hem oyun oynarken vs.

Jabra varken bu Samsung modeli alınmaz dostum. Kutu şarjı düşük. Aptx yok, Samsung akg'yi aldigindan beridir kalitesi düştü. Akg en iyi markalardan biriydi, mühendisleri sennhieser'a geçti.

Ben JBL 560BT kullanıyorum. Çoğu kişi bu kulaklığı beğenmiyor ama benim her türlü işimi görüyor hem spor hem oyun oynarken vs.
o kulaklık kulakları hem çok sıkıyor hemde çok terletiyor, spor için kafaüstü kulaklık önermem

Kutu şarjı düşük.
Evet, kutu şarjı düşük, çünkü kutusu portatif olsun diye küçük yapılmış. 5-5.5 saat ANC ile, 7-8 saat ise ANC kapalı çalışma süresi var. Çok değil ama yeterli.
Ses kodeği bir kalite göstergesi değildir. LDAC bulundurmasına rağmen berbat ses kalitesine sahip pek çok kulaklık var. Önce kulaklığın ses kalitesine ve tonalitesine bakılır, ondan sonra ses kodeğine bakılır.
Samsung AKG'yi aldigindan beridir kalitesi düştü.
Öyle bir şey yok, sallamasyon yanlış bilgilerle insanları yanlış bilgilendirmeyin. Şu an Samsung'un ve AKG'nin çıkan bütün kulaklıkları Harman Target Curve'ine göre üretiliyor. Dolayısıyla ses performansları oldukça başarılı. Buna örnek olan pek çok model var, örneğin kulaküstü olarak K361, K371, K612 Pro, K712 Pro, N700NC; kulakiçi olarak da AKG N400, Buds2 Pro ve Buds2 gibi çok sağlam modeller var.

Ayrıca Active modeli düz modelden daha kötü. İlla Jabra alacaksa Jabra Elite 4 Active değil, Jabra Elite 4 almalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…