GZL 01 Gameped nasıldır?

Yeni çıkmış hiç bilgi yok alan eden var mı? 8 BitDo Ultimate 2C ile bunun arasında kaldım.
Şu ürüne marka basmışlar sanırım.

Ürün nasıldır bilmiyorum ama bu bütçelerde gamesir nova 2 lite öneririm.

Şu ürüne marka basmışlar sanırım.

Ürün nasıldır bilmiyorum ama bu bütçelerde gamesir nova 2 lite öneririm.
bütçeyi biraz arttırsam bu nasıl olur ATK Battle Axe Oyun Kolu 1000mah olması çok hoşuma gitti

Gerçi bunun tetik kısmı Xbox'a benziyor sevmiyorum o tasarımı

O da güzel kol ama bumper tuşlarında yay sesi var demişlerdi 1-2 konuda. Ne kadar doğru bilmiyorum.

Tasarımını beğendiğini al ama ben Nova 2 Lite öneririm ikisi arasında.

Hocam 8BitDo Ultimate 2C ile sizin attığınızın arasında kaldım. Bir farkı var mı arkadaşımda 8BitDo var oynadımda hoşuma gidiyor çok fark yoksa riske girmeyip onu alacağım

Hocam 8BitDo Ultimate 2C ile sizin attığınızın arasında kaldım. Bir farkı var mı arkadaşımda 8BitDo var oynadımda hoşuma gidiyor çok fark yoksa riske girmeyip onu alacağım
İkisini de kullandım, ikisi de güzel modeller ama 8bitdonun ergonomisi diğer modellere göre biraz farklı.

Bana çok sorun olmamıştı ama alışamayan çok oluyor. Gerçi sen önceden kullandıysan biliyorsundur.

Driver olarak da n2l daha iyi, 2c nin driver yok gibi bir şey.

Son olarak tuş kalitesi anlamında 2C de fena değil ama N2l biraz daha iyi.
Seçim senin hocam, n2l bir tık daha iyi ama ikisi de üzmez.

İkisini de kullandım, ikisi de güzel modeller ama 8bitdonun ergonomisi diğer modellere göre biraz farklı.

Bana çok sorun olmamıştı ama alışamayan çok oluyor. Gerçi sen önceden kullandıysan biliyorsundur.

Driver olarak da n2l daha iyi, 2c nin driver yok gibi bir şey.

Son olarak tuş kalitesi anlamında 2C de fena değil ama N2l biraz daha iyi.
Seçim senin hocam, n2l bir tık daha iyi ama ikisi de üzmez.
Tamam teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı