Çözüldü H.264 çıktı alınmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
After Effects 2023 ve Media Encoder 2023 kullanıyorum, ikisinde de H.264 çıktı alınmıyor. Quicktime vb. çalışıyor ancak H.264 çıktı aldığımda dosya boyutu 24 Bayt oluyor. Nasıl bir teknik detay vermem gerektiğini bilmiyorum, sorarsanız yazarım.

Çözüm
14 Aralık 2022'de çıkan 23.1 güncellemesi sonrası benzer bir problem yaygın görüldü, 2 şekilde çözülmüştü.

1 - Dosya ve klasör yollarında standart karakter kullanmak. (üğışçö v.b kullanılmayacak.)
2 - Hardware-accelerated Encoding (donanımsal hızlandırma/gpu) devre dışı bırakılabilir.

Birinciden başlayabilirsin denemeye.

Önerim asla dosya klasör isimlerinde özel karakter, şapkalı karakter v.b kullanmaman.
14 Aralık 2022'de çıkan 23.1 güncellemesi sonrası benzer bir problem yaygın görüldü, 2 şekilde çözülmüştü.

1 - Dosya ve klasör yollarında standart karakter kullanmak. (üğışçö v.b kullanılmayacak.)
2 - Hardware-accelerated Encoding (donanımsal hızlandırma/gpu) devre dışı bırakılabilir.

Birinciden başlayabilirsin denemeye.

Önerim asla dosya klasör isimlerinde özel karakter, şapkalı karakter v.b kullanmaman.

Çözüm
Çok teşekkürler! 1. yöntem işte yaradı, 2 gündür çözüm bakıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…