H100i & 4670k & Msi g43 - Kasa hava sirkülasyonu ve O.C.

Yok, bu olaya neden olay şey sıcaklıklar değil zaten, zaman geçirmeden iade talebinde bulun. Hatta hemen şimdi
H100i iki sene garantisi var. Aslında uzun ömürlü bir cihaz mi diye düşünmeden edemiyorum . Misal bir, bir buçuk seneye yeni işlemci alırsam acaba ona kullanabilir miyim diye sorular var aklımda . İade etsem mi etmesem mi bilemedim

"Sen olsan ne yapardın" sorusunu bana yöneltirsen vereceğim cevap "Almışım, iyi de bir soğutucu. Kasanın içerisinde şekil de yaratıyor Kalsın, bir zararı yok derdim".

Eğer maddi açıdan rahatsanız kalabilir, iyi bir soğutucu, kullanırsınız ileride de. Eğer 250 lira sizin için elle tutulur bir rakam ise iade edin ve 150 liraya TPC812 alın, benim için 250 lira orta seviye bir para Ben kasanın içerisinde bırakmayı tercih ederdim

Ben de aynen böyle düşünüyorum. 250 lira kalıcak üstünden bana, kolay kazanılmayacak bir para değil. Uğraştığıma değmez gibi geldi. Muhtemelen iade etmeyeceğim, macun almayı dusunuyorum saglam birşey. Bir de son bir soru olsun, h100i lerde 4 fan sistemi sizce nasıl ? Push & pull diyorlar, 2 alta 2 üste fan ekliyorlar. Ne düşünüyorsunuz performansı gözle görünür bir şekilde arttırır mı ?

Zaten çift fan, sen onu birde 4 fana çıkartıp pull olayını eklersen biraz suyunu çıkartmış olursun.
Kaliteli bir termal macun ve doğru bir montaj fazlasıyla performans kazandıracaktır size.

Zaten çift fan, sen onu birde 4 fana çıkartıp pull olayını eklersen biraz suyunu çıkartmış olursun.
Kaliteli bir termal macun ve doğru bir montaj fazlasıyla performans kazandıracaktır size.

Tamamdır dostum. 10 sayfadır ve 3 gündür bana yardım ettiğin, elinden geleni yaptığın için çok teşekkür ederim sana. Ne adını görebildim ne yerini yurdunu, yaş 17 yazıyor, gerçekten 17 ise helal olsun o yaşta kendini çok fazla geliştirip donatmışsın bilişim ile ilgili bilgilerle. Zamanından çaldıysam kusura bakma, biraz heyecanlıyım bu işlerde yeni olduğum için

Kimsenin kimsenin zamanını çaldığı yok, ben o zamanı isteyerek veriyorum size
Yazılım üzerine geliştiriyorum kendimi, sizlerin soruları sayesinde de kendimi geliştirmek zorunda kalıyorum. Donanımdan da geri kalmamış oluyorum.
Mesela sizin BIOS menüsündeki bir teknolojiden haberdar değildim, enable-disable yap veya yapma diyebilmem için araştırmam gerekiyordu

Son olarak adım Gökhan, Martta 18'e giriyorum. Bunun şerefine bir işlemci yakarım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…