H100X soğutucu, Spec Delta RGB kasanin üstüne siğmadiği için öndeki 3 fanı iki üste 1 arkaya egzoz olarak dağittim. Soğutucuyu ise ön tarafa dışarıdan havayi alip radyatöre basıcak şekilde taktim. Kasaya hava girişi olmasi lazimmiş.
Kasanin önüne en ideali bu mudur?
Bu durumda kasanın içerisine hava taşıyacak bir şey olmadığından diğer bileşenleri soğutmak problem olacaktır. Benim dediğim şekilde de kasanın arkasındaki ve tepesindeki fanlar ön panelden giren havayı dışarı atacaklar.
Ayni fandan 1 adet daha alip radayatoru tost yapmak en iyisi olacak gibi. Hem kasama disardan hava girişi olacak hem de radyatordeki sicak hava soğumuş olacak. Çok teşekkür ederim. @B 52 Stratofortress@er36po
Kasanin onundeki fanlar radyatore hava basacak şekilde, radyatorun kasanin içine bakan kismindaki fanlar ise radyatordeki sicak havayi soğutacak şekilde olacak işte, yanliş mi?
Kasanin onundeki fanlar radyatore hava basacak şekilde, radyatorun kasanin içine bakan kismindaki fanlar ise radyatordeki sicak havayi soğutacak şekilde olacak işte, yanliş mi?
İç kısmına taktığınız fanlar da kasanın içine üfleyecek şekilde takın, yoksa karşılıklı fanlar birbirlerine üfleyeceğinden türbülansa neden olacaktır, bu da soğutmayı kötü etkiler.
İç kısmına taktığınız fanlar da kasanın içine üfleyecek şekilde takın, yoksa karşılıklı fanlar birbirlerine üfleyeceğinden türbülansa neden olacaktır, bu da soğutmayı kötü etkiler.