Bahadirl Kilopat Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2017 #1 Thanks for contacting MSI technical support. Regarding your concern,the MB supports Pentium g4600 CPU since E7996IMS.2A0,and your current bios version is V2C0,thus you can install the CPU directly and you don't need the flash MB bios.Thanks! Support For H110M PRO-VD | MSI Global Thanks for your cooperation in advance! Best Regards, MSI Technical Support Team Msi desteğe sordum ve böyle bir cevap aldım. Burda tam olarak ne demek istiyor?
Thanks for contacting MSI technical support. Regarding your concern,the MB supports Pentium g4600 CPU since E7996IMS.2A0,and your current bios version is V2C0,thus you can install the CPU directly and you don't need the flash MB bios.Thanks! Support For H110M PRO-VD | MSI Global Thanks for your cooperation in advance! Best Regards, MSI Technical Support Team Msi desteğe sordum ve böyle bir cevap aldım. Burda tam olarak ne demek istiyor?
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 5 Kasım 2017 #2 Diyor ki anakart G4600'ı versiyon E7996IMS.2A0'dan beri destekliyormuş. Senin BIOS sürümün V2C0'mış. Yani işlemciyi direk kullanabilirmişsin, BIOS güncellemene gerek yokmuş. İşin özeti bu.
Diyor ki anakart G4600'ı versiyon E7996IMS.2A0'dan beri destekliyormuş. Senin BIOS sürümün V2C0'mış. Yani işlemciyi direk kullanabilirmişsin, BIOS güncellemene gerek yokmuş. İşin özeti bu.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2017 #3 MSI desteğe ne sordun?
Bahadirl Kilopat Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2017 #4 BERWAR dedi: MSI desteğe ne sordun? Genişletmek için tıkla... Bios sürümümü s/n den öğrenmek istedim. Arkadaşlar aldığınız anakartın Kaby lake destekleyip desteklemediğini Msi desteğe sorup öğrenebilirmişiz. Nazım Paşa dedi: Diyor ki anakart G4600'ı versiyon E7996IMS.2A0'dan beri destekliyormuş. Senin BIOS sürümün V2C0'mış. Yani işlemciyi direk kullanabilirmişsin, BIOS güncellemene gerek yokmuş. İşin özeti bu. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler..
BERWAR dedi: MSI desteğe ne sordun? Genişletmek için tıkla... Bios sürümümü s/n den öğrenmek istedim. Arkadaşlar aldığınız anakartın Kaby lake destekleyip desteklemediğini Msi desteğe sorup öğrenebilirmişiz. Nazım Paşa dedi: Diyor ki anakart G4600'ı versiyon E7996IMS.2A0'dan beri destekliyormuş. Senin BIOS sürümün V2C0'mış. Yani işlemciyi direk kullanabilirmişsin, BIOS güncellemene gerek yokmuş. İşin özeti bu. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler..