H110m Anakart i5 işlemci ve RX470 uzun süre götürür mü?

Normalde 200 lira civarı idi fakat şuan ortalama 300 lira olabilir. B150 yonganın en ucuzlarına yeter heralde. B150 nin en ucuz modeli bile H110m nin Gamıng versiyonundan iyidir dimi?

O zaman kardeşim durumu biraz zorlayıp, aşağıdaki kartı al keyfine bak, her açıdan muadillerine göre çok çok iyi bir kart. Hem bileşenleri kaliteli hem Ultra M2 desteği var hem de Hyper BCLK Engine teknolojisi var. Bu teknoloji OC yapmanı sağlıyor.

Pardon aşağıdaki kart derken neyi kastettin anlamadım?

Maalesef ki dostum sadece yonga farkları var ve sen bunu son kullanıcı olarak fark edemeyeceksin. Aşağıdaki karşılaştırmadan anladığım kadarıyla H110 gaming diğerlerine oranla ses deneyimi, tasarım, gaming lan gibi artı yönleri var. Ki bu artı yönler B150 ve H170 gaming serilerine göre ne kadar performanslı olur tartışılır ve biraz araştırma yaparak bu 3 kartında ses yongalarının ALC887 olduğunu öğrendim, karşılaştırmada sadece H110M Gaming'in yanına yazarak kafa bulandırmaya çalışmış uyanıklar. Bana kalırsa biraz bekle bütçene ekleme yapıp tam anlamıyla F/P ürünü almaya bak dostum. Eğer o kadar zamanım yok dersen yukarıda saydığım durumlara bakarsak H110M Pro - VD olabilir diyebilirim.

Dosya Ekleri

• karsilastirma.JPG
    48,2 KB · Görüntüleme: 73
Dostum F/P ürünü H110m olur olursa diğerleri pahalı çünkü. Sen diyorsun ki eğer B150 alacaksan adamakıllı birşey al Asrock yada Boozuka gibi. Yoksa B150 nin sade modeli ile H110m arasında pek fark yok aradaki paraya değmez yani? O zaman H110m aliyim ben en iyisi yeter gider ya i7 de bile kullanan var bu anakartı bana fazlasıyla yeter. Alıp da pişman olan da yok sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…