ardazkral Centipat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #1 Anakart Asus H110M-D İşlemci Intel i5-7400 Hocam RAM yetersizliği yaşadığımdan dolayı 1 tane daha +8 GB RAM almayı düşünüyorum ancak şu an var olan RAM'imin aynısını bulamıyorum hiçbir yerde. Olanlar da çok uçuk fiyatlarda. RAM önerisi anakartıma uygun şekilde verir misiniz? Teşekkür ederim. Var olan RAM'im: Crucial 8GB Ballistix Sport LT Red DDR4 2666Mhz CL16 1.2V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Crucial 8GB Ballistix Sport LT Red DDR4 2666Mhz CL16 1.2V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2023
Hocam RAM yetersizliği yaşadığımdan dolayı 1 tane daha +8 GB RAM almayı düşünüyorum ancak şu an var olan RAM'imin aynısını bulamıyorum hiçbir yerde. Olanlar da çok uçuk fiyatlarda. RAM önerisi anakartıma uygun şekilde verir misiniz? Teşekkür ederim. Var olan RAM'im: Crucial 8GB Ballistix Sport LT Red DDR4 2666Mhz CL16 1.2V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Crucial 8GB Ballistix Sport LT Red DDR4 2666Mhz CL16 1.2V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com