dirsekdemir Kilopat Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 289 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2020 #1 Merhabalar, bilgisayarımı 2 seneyi aşkın bir süredir kullanıyorum. Kullandığım sistem bileşenleri; Intel Core i3 7100 ASUS Intel H110M-D H110 Corsair 8 GB Value DDR4 2133MHz POWERBOOST Deluxe VK-G1010B 500W Sizlere sorum şunlar; RAM'mime XMP modu uygulayabilir miyim ve işlemcime küçük bir miktar dahi olsa overclock yapma şansım var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2020
Merhabalar, bilgisayarımı 2 seneyi aşkın bir süredir kullanıyorum. Kullandığım sistem bileşenleri; Intel Core i3 7100 ASUS Intel H110M-D H110 Corsair 8 GB Value DDR4 2133MHz POWERBOOST Deluxe VK-G1010B 500W Sizlere sorum şunlar; RAM'mime XMP modu uygulayabilir miyim ve işlemcime küçük bir miktar dahi olsa overclock yapma şansım var mıdır?
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.227 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mayıs 2020 #2 İşlemcine OC için şansın yok. Z serisi anakart olsa küçük bir şeyler yapabilirsin. Artı 0 Eksi
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 18 Mayıs 2020 #3 Shimada Sensei dedi: İşlemcine OC için şansın yok. Z serisi anakart olsa küçük bir şeyler yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ah Intel ah ASRock buna bir nevi son verebilecek mi asıl merakım o konu ile alakası yok ama aklıma geldi. Artı 0 Eksi
Shimada Sensei dedi: İşlemcine OC için şansın yok. Z serisi anakart olsa küçük bir şeyler yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ah Intel ah ASRock buna bir nevi son verebilecek mi asıl merakım o konu ile alakası yok ama aklıma geldi.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.227 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mayıs 2020 #4 Aslında Intel de bir nevi haklı. B450M S2H gibi giriş seviyesi kartların OC yaparken süründüğüne, acı çektiğine şahit oldum 2-3 defa. Artı 0 Eksi
Aslında Intel de bir nevi haklı. B450M S2H gibi giriş seviyesi kartların OC yaparken süründüğüne, acı çektiğine şahit oldum 2-3 defa.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 18 Mayıs 2020 #5 Shimada Sensei dedi: Aslında Intel de bir nevi haklı. B450M S2H gibi giriş seviyesi kartların OC yaparken süründüğüne, acı çektiğine şahit oldum 2-3 defa. Genişletmek için tıkla... Test edildiği zaman göreceğiz Bu özellik düzgün çalışırsa hem K serisi işlemci alınmalı olayını hem özellikle iyi B serisi anakartlar talep artabilir buna Intel izin verecek mi acaba? Düzgün çalışırsa Intel tarafında daha fiyat performans sistemler yapılabilir. Artı 0 Eksi
Shimada Sensei dedi: Aslında Intel de bir nevi haklı. B450M S2H gibi giriş seviyesi kartların OC yaparken süründüğüne, acı çektiğine şahit oldum 2-3 defa. Genişletmek için tıkla... Test edildiği zaman göreceğiz Bu özellik düzgün çalışırsa hem K serisi işlemci alınmalı olayını hem özellikle iyi B serisi anakartlar talep artabilir buna Intel izin verecek mi acaba? Düzgün çalışırsa Intel tarafında daha fiyat performans sistemler yapılabilir.
KS KS dirsekdemir Kilopat Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 289 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2020 #6 Peki Ram'e bir performansla ilgili bir şeyler yapabilir miyim? Artı 0 Eksi