H110M-DGS İşlemci Yuvası Yamuk Pinler

emretanerc

Decapat
RDd5jZ.jpg

Okla işaretlediğim yerlerde sorun var başka bir sokete ait işlemci takılmaya çalışılmış. Sizce ne yapabiliriz? Ürün sıfır hiç kullanılmamış, elimizde işlemci ve diğer sistem parçaları olmadığı için test yapamadık. Sizce çalışır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce amd islemciyi sökerken arkadasımda oldu aynı sorun kırmadan ufak cımbız yardımı ile düzelttim ve çalıştı halada calısıyor ama şans meselesi diyelim

Daha önce amd islemciyi sökerken arkadasımda oldu aynı sorun kırmadan ufak cımbız yardımı ile düzelttim ve çalıştı halada calısıyor ama şans meselesi diyelim

Cımbız ile biraz düzelttim çok az belli oluyor farklılık çalışır herhalde diye düşünüyorum bakalım, bilgisayarcılar vs yapıyor mudur çalışma ise?

Cımbız ile biraz düzelttim çok az belli oluyor farklılık çalışır herhalde diye düşünüyorum bakalım, bilgisayarcılar vs yapıyor mudur çalışma ise?
Sanmam yapılacak bişey değil ama bazen pin bile eksik kırıldığında calısıyormus bunlar :) garip bişey şansa kalmış ama kırmamaya dikkat edin düzeltirken diger tarafa eğip geri butarafa eymeyin ok gibi sursun bikackere eyip düzeltince tık diye kopabilir

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı