H110M Gaming RAM desteği

avc739

Hectopat
Daha fazla  
H110M Gaming anakarta 4x4 8 GB RAM taksam çalışmaz mı? 16 GB tek modül destekliyor diyor.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Her bir slota maksimum 16 GB RAM takılabilir anlamına geliyor. 16 GB altında RAM takılamaz demiyor yani.

H110M Gaming anakarta 4x4 8 GB RAM taksam çalışmaz mı? 16 GB tek modül destekliyor diyor.

Eki Görüntüle 291199
Maksimum 32 GB desteklediğine göre, 2 Tane RAM Slotu olduğu için 32 GB RAM ÷ 2 RAM Slotu = Bir slotu maksimum 16 GB RAM destekliyor. 4x4 8 GB RAM takarsanız hiçbir sorun olmaz, anakartın 2 RAM Slotu olduğu için 4x4 8 GB RAM takmanız ileride RAM Upgrade etme şansınızı yokeder, bence 8 GB tek ram takınız ileride bir tane daha takıp upgrade edersiniz, hem geleceğe dönük olur. Anakartı henüz satın almadıysanız B250M almanızı tavsiye ederim.

Maksimum 32 GB desteklediğine göre, 2 Tane RAM Slotu olduğu için 32 GB RAM ÷ 2 RAM Slotu = Bir slotu maksimum 16 GB RAM destekliyor. 4x4 8 GB RAM takarsanız hiçbir sorun olmaz, anakartın 2 RAM Slotu olduğu için 4x4 8 GB RAM takmanız ileride RAM Upgrade etme şansınızı yokeder, bence 8 GB tek ram takınız ileride bir tane daha takıp upgrade edersiniz, hem geleceğe dönük olur. Anakartı henüz satın almadıysanız B250M almanızı tavsiye ederim.
4x4 8 GB Ram nasıl takabilir 2 slot anakarta 2x4 olmalı hocam o:)

Benim oyun bilgisayarımda da aynı anakart var. Tek modülde en fazla 16 GB RAM destekliyor. Yani 2x16 GB RAM takarsan çalışır. 2x8 GB RAM takarsan da çalışır. 2x4 GB RAM takarsan da çalıştırır. Ama 1x8 GB RAM takman ileride güncellemen-yükseltmen için senin yararına olur aynı benim yaptığım gibi.

Anakartı kurdum. (Montaj,driver vs..)

4x4 8 GB RAM takarsanız hiçbir sorun olmaz, anakartın 2 RAM Slotu olduğu için 4x4 8 GB RAM takmanız ileride RAM Upgrade etme şansınızı yokeder
Kusura bakmayın yanlış anlaşılmış. 4x4 derken 4 GB + 4 GB kastetmiştim, şu anda o karttan elimde var. Zaten dikkat etseydiniz zaten 4x4 8 GB RAM demişim...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı