H110M-K Anakarta RAM Önerisi

umut.samil

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba benim çok bilgili olduğum söylenemez lakin RAM yükseltmeye ihtiyacım var. Sanırım bunu anakartım engelliyor o yüzden anakartıma uygun RAM önerisi istiyorum.
Anakartım H110M-K modeli şu an kullandığım mevcut RAM 8 GB 2133MHz Team Elite Plus. 16 GB'a yükseltmek istiyorum lakin mevcut RAM'imin 2. el dahi bulamadım. O yüzden satıp 2.el 16 GB almak istiyorum ve o yüzden yardım almak istiyorum.
Ek olarak Kingston HyperX Fury 8 GB 2133MHz RAM 2.el buldum lakin mevcut ramimle çalışır mı ve anakartla uyumlu mudur diye tereddüt ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, satıp kit olarak alın.

Öncelikle merhaba benim çok bilgili olduğum söylenemez lakin RAM yükseltmeye ihtiyacım var. Sanırım bunu anakartım engelliyor o yüzden anakartıma uygun RAM önerisi istiyorum.
Anakartım H110M-K modeli şu an kullandığım mevcut RAM 8 GB 2133MHz Team Elite Plus. 16 GB'a yükseltmek istiyorum lakin mevcut RAM'imin 2. el dahi bulamadım. O yüzden satıp 2.el 16 GB almak istiyorum ve o yüzden yardım almak istiyorum.
Ek olarak Kingston HyperX Fury 8 GB 2133MHz RAM 2.el buldum lakin mevcut ramimle çalışır mı ve anakartla uyumlu mudur diye tereddüt ediyorum.

Hocam belirttiğiniz sitede bildiğimiz harici şeyler yazmıyor ve önerdiği 4 GB RAM 300 TL
Bence 8 gb ram'i satıp, tek 16 gb ram almak hata olur.
Tek değil lakin yükseltemiyorum bu türlüde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı