H110M-K anakarta sadece 6. ve 7. nesil işlemciler mi olur?

iPredex

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar geçen gün H110M-K anakart aldım, aldığım adam sadece 6. ve 7. nesil işlemciler olur dedi kafama iz yaptı ben bu anakarta 3.-4. nesil LGA1151 pin işlemci takamaz mıyım yardımcı olursanız sevinirim. Ekran kartım ASUS STRIX 750 Ti var buna göre anakart ve ekran kartıma uyan ucuz bir işlemci söyler misiniz teşekkürler

AliExpress'te 10. nesile kadar modifiyelenmiş işlemciler satılıyor tüm LGA1151 anakartlara uyumlu hale getirmiş ama BIOS Update gerekiyor. İlgini çekerse daha detaylı anlatırım.

AliExpress'te 10. nesile kadar modifiyelenmiş işlemciler satılıyor tüm LGA1151 anakartlara uyumlu hale getirmiş ama BIOS Update gerekiyor. İlgini çekerse daha detaylı anlatırım.
Hocam i3 9100F ve H310 chipsetli anakart kullanıyorum. 10. nesile geçmek istiyorum. Nereden temin edebilirim link gönderme şansınız var mı?

Buradan hangi işlemcileri desteklediğine bakabilirsiniz. H110M-K|Motherboards|ASUS USA

Teşekkürler.

Yani ucuz ise alayım fazla param yok öğrenciyim yayın açmak video çekmek vb nedenler için alıyorum bari yt gibi yerlerden kazanırım diye, işe almıyorlar

Linus Tech Tips video yaptı bunun hakkında. 6 çekirdek olan bence gayet uygun bende de z170 anakart var ileride alacağım bir tane.

Hocam nasıl oluyor bu sistem hiçbir şey anlayamadım. Attığınız linktekiler CPU mu? Normal bildiğimiz şekilde montajı mı gerçekleştiriyoruz? Ayrıca 9. nesil anakartta kullanma şansımız var mı?
Yardımcı olursanız sevinirim. @MissionTroll

Son düzenleme:
Hocam nasıl oluyor bu sistem hiçbir şey anlayamadım. Attığınız linktekiler CPU mu? Normal bildiğimiz şekilde montajı mı gerçekleştiriyoruz? Ayrıca 9. nesil anakartta kullanma şansımız var mı?

Desteklenen anakart listesi açıklamada mevcut, uyuyor olması lazım. İşlemciyi takmak için anakarttaki kitleme mekanizmasını söküp işlemciyi doğrudan vidalıyorsun. Laptop işlemcisi olduğu ve üstündeki silikon direk açık olduğu için bakır borulu soğutucu kullanamazsın ama alt kısmı düz bakır olan soğutucu kullanabilirsin. Stok soğutucu ile bile serin çalışıyorlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biraz uğraştırıcı bir işe benziyor. Montajla alakalı videolar mevcut mu ? Daha önce böyle bir şey görmedim destek alsam iyi olur. Ayrıca açıklamaya baktığım kadarıyla MSI H310 chipsetli anakartlara destek sağlıyor. @MissionTroll

Son düzenleme:

İngilizce altyazı aç burada montaj işlemi gösterilmiş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…