Hasan Esad Göl Kilopat Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2017 #11 baahtsizbedevi dedi: Hocam siz en son sürümü yükleyin. Sonuçta yeni sürümler/güncellemeler sistemi iyileştirmek için yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Ara sürümleri yüklemek gerekmez mi ?
baahtsizbedevi dedi: Hocam siz en son sürümü yükleyin. Sonuçta yeni sürümler/güncellemeler sistemi iyileştirmek için yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Ara sürümleri yüklemek gerekmez mi ?
toxicman Hectopat Katılım 18 Haziran 2017 Mesajlar 38 25 Haziran 2017 #12 Anakartı aldığınız yerden de bios güncellemesi yaptırabilirsiniz.
Hasan Esad Göl Kilopat Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2017 #13 toxicman dedi: Anakartı aldığınız yerden de bios güncellemesi yaptırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Webdenal.com dan aldım
toxicman dedi: Anakartı aldığınız yerden de bios güncellemesi yaptırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Webdenal.com dan aldım
toxicman Hectopat Katılım 18 Haziran 2017 Mesajlar 38 25 Haziran 2017 #14 Hasan Esad Göl dedi: Webdenal.com dan aldım Genişletmek için tıkla... Arayıp sorabilirsiniz bios update yapılıyormu diye.
Hasan Esad Göl dedi: Webdenal.com dan aldım Genişletmek için tıkla... Arayıp sorabilirsiniz bios update yapılıyormu diye.
Hasan Esad Göl Kilopat Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2017 #15 toxicman dedi: Arayıp sorabilirsiniz bios update yapılıyormu diye. Genişletmek için tıkla... MSİ'nin teknik servisi yazıyordu sitede orayı arayım en iyisi en kötü bilgisayarcıya yaptırırım
toxicman dedi: Arayıp sorabilirsiniz bios update yapılıyormu diye. Genişletmek için tıkla... MSİ'nin teknik servisi yazıyordu sitede orayı arayım en iyisi en kötü bilgisayarcıya yaptırırım
toxicman Hectopat Katılım 18 Haziran 2017 Mesajlar 38 25 Haziran 2017 #16 Hasan Esad Göl dedi: MSİ'nin teknik servisi yazıyordu sitede orayı arayım en iyisi en kötü bilgisayarcıya yaptırırım Genişletmek için tıkla... Siz bence arayın sorun.
Hasan Esad Göl dedi: MSİ'nin teknik servisi yazıyordu sitede orayı arayım en iyisi en kötü bilgisayarcıya yaptırırım Genişletmek için tıkla... Siz bence arayın sorun.