H110M PRO-VD Anakartı Gaming Logosu ile Boot Etmek

DarkLightning

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Amasya
Daha fazla  
Meslek
Kida Teknoloji - Yazılım Geliştirme
İyi günler, birkaç ay öncesinde MSI H110M PRO-VD model anakart satın aldım, BIOS ile uğraştığımda gaming logosu ile boot ettiğini gördüm. Bu logo hoşuma gitti ve eğer mümkünse ekte belirttiğim logo ile nasıl boot edebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Technopat Youtube Kanalında UEFI Olarak Windows Kurdular Ve Senin Bahsettiğin Logoyla Açılıyor. Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
UEFI kurulum bir H110M PRO-VD sisteme sahibim. Fakat bu logo çıkmıyor. Anakarttan anakarta değişiyor büyük ihtimal. H11m PRO-VD'de böyle bir boot şekli zaten hiç kimsede görmemiştim.

Aynı anakartı ben kullanıyorum. Ve o logo bende çıkıyor Boot esnasında. Gaming olup olmamasıyla alakası yok. İşkembeden sallamayalım çıkma ihtimali yok diye. Büyük ihtimal ile o logonun çıkması için MSİ Fast Boot kurmanız lazım. Bende onu kurdukdan sonra çıkmaya başladı diye hatırlıyorum ama farklı birşeyde olabilir. Kurulumdan sonra BİOS ekranından aktif etmeniz gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…