H110M Pro VD sisteme macOS sürümü önerisi

hayrullahelmas

Kilopat
Daha fazla  
RAM
16 GB drr4
SSD veya HDD modeli
Kingston 120 gb
Ekran kartı
RX 590 8 GB 256 BİT NİTRO+ EDİTİON
Anakart
MSI H110M Pro VD
İşlemci
i5 6500
Arkadaşlar merhaba bu özelikte olan PC'ye hangi macOS sistemi yüklenir? Yardımcı olabilir misiniz?

Anakart: MSI H110M Pro VD. İşlemci: i5 6500. Anakart: RX 590 8 GB 256 bit Nitro+ Edition

Monterey deneyebilirsiniz. Veya Big Sur.

Monterey deneyebilirsiniz. Veya Big Sur.
Teşekkür ederim. Peki bu anakartin BIOS ayarlarını yapmam açısında yardımcı olabilir misiniz? İlk defa kurulum yapacağım için açıkçası pek bilgim yok

Son düzenleyen: Moderatör:
Skylake config ile Ventura kurulumunu test edebilirsiniz. BIOS ayarlarında ahım şahım bir şey yok, konu içeriğinde yazmakta.

Hocam bende bu işleri pek beceremem aslında ama BIOS ayarlarında yardımcı olabilirim. EFI vb. işlemleri için @Kleyn @e.n.e.s @453482 @tristessehivernale hocalarım size yardım

Peki çok teşekkür ederim
Aslinda bana bios ayarları konusunda yardımcı olursanız diğer işlemleri yaparım yada etiketlediginiz arkadaşların yardımıyla yapacam

Çok teşekkür ederim

Aslinda bana bios ayarları konusunda yardımcı olursanız diğer işlemleri yaparım yada etiketlediginiz arkadaşların yardımıyla yapacam
USB Belleğiniz varmı ? Ventura kuracaksanız minimum 16GB olması iyi olur.

Öncelikle bilgisayarı yeniden başlatın. Ve BIOS menüsüne girin. Şunları yapın:
  • Fast Boot = Disabled
  • Secure Boot = Disabled
  • Serial/COM Port = Disabled
  • Parallel Port = Disabled
  • CSM = Disabled
  • Thunderbolt = Disabled (Sadece kurulum aşaması için)
  • Intel SGX = Disabled
  • Intel Platform Trust = Disabled
  • CFG Lock = Disabled (Bu ayar kesinlikle devre dışı kalmalıdır, eğer BIOS'ta bu ayara sahip değilseniz Kernel/Quirks kısmına gelip AppleXcpmCfgLock ayarını "Enabled" konumunda olduğunu doğrulayın)
  • VT-X = Enabled
  • Above 4G Decoding = Enabled
  • Hyper-Threading = Enabled
  • Execute Disable Bit = Enabled
  • EHCI/XHCI Hand-off = Enabled
  • DVMT Pre-Allocated (iGPU belleği) = 64 MB
  • SATA Mode = AHCI
  • UEFI = Enabled
    Sadece BIOS'unuzda olan seçenekleri yapınız. ( Eğer bazı seçenekleri bulamadıysanız. )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…