Hocam bende bu işleri pek beceremem aslında ama BIOS ayarlarında yardımcı olabilirim. EFI vb. işlemleri için @Kleyn@e.n.e.s@453482@tristessehivernale hocalarım size yardım edecektir.
Hocam bende bu işleri pek beceremem aslında ama BIOS ayarlarında yardımcı olabilirim. EFI vb. işlemleri için @Kleyn@e.n.e.s@453482@tristessehivernale hocalarım size yardım edecektir.
Yapılması Gereken BIOS ayarları: AMD işlemcili cihazlar için kurulumdan önce yapılması gereken BIOS ayarları: Not: İlk olarak BIOS'un varsayılan ayarlara dönmesi için "Optimize Defaults" yapılması gerekir. Fast Boot= Disable Secure Boot= Disable Serial/COM Port= Disable Parallel Port= Disable...
Hocam bende bu işleri pek beceremem aslında ama BIOS ayarlarında yardımcı olabilirim. EFI vb. işlemleri için @Kleyn@e.n.e.s@453482@tristessehivernale hocalarım size yardım
Yapılması Gereken BIOS ayarları: AMD işlemcili cihazlar için kurulumdan önce yapılması gereken BIOS ayarları: Not: İlk olarak BIOS'un varsayılan ayarlara dönmesi için "Optimize Defaults" yapılması gerekir. Fast Boot= Disable Secure Boot= Disable Serial/COM Port= Disable Parallel Port= Disable...
CFG Lock = Disabled (Bu ayar kesinlikle devre dışı kalmalıdır, eğer BIOS'ta bu ayara sahip değilseniz Kernel/Quirks kısmına gelip AppleXcpmCfgLock ayarını "Enabled" konumunda olduğunu doğrulayın)
VT-X = Enabled
Above 4G Decoding = Enabled
Hyper-Threading = Enabled
Execute Disable Bit = Enabled
EHCI/XHCI Hand-off = Enabled
DVMT Pre-Allocated (iGPU belleği) = 64 MB
SATA Mode = AHCI
UEFI = Enabled
Sadece BIOS'unuzda olan seçenekleri yapınız. ( Eğer bazı seçenekleri bulamadıysanız. )