F fallenlost Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #1 Az önce Intel stok fanim gitti ve yenisini almayi düşündüm fakat güzel bir şey alayim dedim ve Snowman M200'u buldum fakat destekliyor mu bilmiyorum. Takabilir miyim ben bu bileşenlere o stok fani?
Az önce Intel stok fanim gitti ve yenisini almayi düşündüm fakat güzel bir şey alayim dedim ve Snowman M200'u buldum fakat destekliyor mu bilmiyorum. Takabilir miyim ben bu bileşenlere o stok fani?
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #2 Takılır.
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 15 Haziran 2021 #3 GAMETECH Freezer Hd2.0 Amd/ıntel Raınbow Işlemci Fanı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL şunu al bence 2 fanlı aynı fiyatlar zaten.
GAMETECH Freezer Hd2.0 Amd/ıntel Raınbow Işlemci Fanı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL şunu al bence 2 fanlı aynı fiyatlar zaten.
F fallenlost Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #4 zod1ax dedi: GAMETECH Freezer Hd2.0 Amd/ıntel Raınbow Işlemci Fanı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL şunu al bence 2 fanlı aynı fiyatlar zaten. Genişletmek için tıkla... zod1ax dedi: GAMETECH Freezer Hd2.0 Amd/ıntel Raınbow Işlemci Fanı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL şunu al bence 2 fanlı aynı fiyatlar zaten. Genişletmek için tıkla... kasam eski tip bir kasa sence sigdirabilirmiyim ona gore bunu da alabilirim
zod1ax dedi: GAMETECH Freezer Hd2.0 Amd/ıntel Raınbow Işlemci Fanı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL şunu al bence 2 fanlı aynı fiyatlar zaten. Genişletmek için tıkla... zod1ax dedi: GAMETECH Freezer Hd2.0 Amd/ıntel Raınbow Işlemci Fanı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL şunu al bence 2 fanlı aynı fiyatlar zaten. Genişletmek için tıkla... kasam eski tip bir kasa sence sigdirabilirmiyim ona gore bunu da alabilirim