H110M4 Anakarta RX570 8GB Takılır mı?

nanVic

Kilopat
Merhaba, yaklaşık 1 ay önce Vatan'dan MSI Armor RX570 8GB bir ekran kartı aldım. Aldığım ekran kartını taktığımda oyun içerisinde yeşil/termal renkde patlamalar oluyor. ürünü garantiye gönderiğimde ise üründe sorun yok denip bana tekrar gönderiliyor. H110M4-C2H bir Anakarta sahibim sorun Anakarttan mı kaynaklanıyor ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yaklaşık 1 ay önce Vatan'dan MSI Armor RX570 8GB bir ekran kartı aldım. Aldığım ekran kartını taktığımda oyun içerisinde yeşil/termal renkde patlamalar oluyor. ürünü garantiye gönderiğimde ise üründe sorun yok denip bana tekrar gönderiliyor. H110M4-C2H bir Anakarta sahibim sorun Anakarttan mı kaynaklanıyor ?
Takılabilir hocam. Bu anakarta 1050 ti , 1060 takan bile olmuş.
H110M4-C2H Anakarta GTX 1060 Takılır mı? - Technopat Sosyal
ECS H110M4-C2H anakart i5 6500 ve GTX 1050 Ti için uygun mu? - Technopat Sosyal
Pcı-x16 destekleyen tüm anakartlara takılabilirmiş. Seninki de dahil oluyor doğal olarak.
Bence başka bir ekran kartı deneme şansın varsa daha iyi olur.

Takılabilir hocam. Bu anakarta 1050 ti , 1060 takan bile olmuş.
H110M4-C2H Anakarta GTX 1060 Takılır mı? - Technopat Sosyal
ECS H110M4-C2H anakart i5 6500 ve GTX 1050 Ti için uygun mu? - Technopat Sosyal
Pcı-x16 destekleyen tüm anakartlara takılabilirmiş. Seninki de dahil oluyor doğal olarak.
Bence başka bir ekran kartı deneme şansın varsa daha iyi olur.
Kartımda bir sorun oldunu düşünüyorum ve vatana gönderimde sorun yok deyip tekrar gönderiyorlar sorun peki işlemciden olabilrmi? i5 6500 3.2ghz işlemcim var sorunun neyden kaynaklandığını bilmiyorum.

Kartımda bir sorun oldunu düşünüyorum ve vatana gönderimde sorun yok deyip tekrar gönderiyorlar sorun peki işlemciden olabilrmi? i5 6500 3.2ghz işlemcim var sorunun neyden kaynaklandığını bilmiyorum.
Sen en iyisi bilgisayarınla beraber vatana git. Anlık görsünler sorunu.

Merhaba, yaklaşık 1 ay önce Vatan'dan MSI Armor RX570 8 GB bir ekran kartı aldım. Aldığım ekran kartını taktığımda oyun içerisinde yeşil/termal renkde patlamalar oluyor. Ürünü garantiye gönderiğimde ise üründe sorun yok denip bana tekrar gönderiliyor. H110M4-C2H bir anakarta sahibim sorun anakarttan mı kaynaklanıyor?

Hocam aynı anakart bende de var ekran kartını taktığınızda bir sorun oluyor mu hala bende RX 570 almayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı