H115i 77 derece olma sorunu

CrombeR

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herhangi bir O.C olmamasına rağmen 60-75 değerleri alıyorum ve fan hızını köklesem de yine aynı. Genellikle 1200 RPM'de çalışıyor fanlar ve oyunlarda takılmalar başladı. Üründe mi sıkıntı sizce?
Sistem:
  • MSI GTX 1070
  • i7 7700K
  • Soğutma Corsair H115i

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum MSI Afterburner programında fan speed kontrolünü otomatik yapma elle ayarla en az %50'de tut. Bir de MSI Afterburner ya da Aida64'den sıcaklık değerlerini yollar mısın? Bende de aynı işlemci ve soğutucu var bakalım bir değerlere.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu değerler yükte mi, boşta mı alındı?

Selam,Aynı işlemci ve aynı soğutucu ile bire bir aynı durumu yaşadım. Çözüm olarak: Güç seçenekleri >Hangi seçenek seçili ise sağ tarafında bulunan plan ayarlarını değiştir > Gelişmiş güç ayarlarlanı değiştir> işlemci güç yönetimi > en yüksek işlemci durumunu oynayacağın oyuna veya programa göre ayarla bende %100 dü genel olarak %70 e çektim. Sorun kalmadı. Yük altında dahi 50 derece.
Not:Kullanımına göre daha yüksek veya daha düşüğe çekebilirsin.

Hocam bende de benzer problem var.Ben de fanları sona almama rağmen sıcaklık değişmiyor.Çözümü bulursan paylaş lütfen.

Dostlar bendede aynı sorun var
I7700k
Msi z270 gaming m7 anakart
Silverstone Tundra Td02-e
Msi gtx 1080 gaming x

Bu konuyu ilerletim 7700k kullanıcılari olarak yabancı forumlarda da bu konu hakkında bi kac yazı gordüm bu arada..

Arkadaşlar genel olarak kronik bir sorun mu? Herkesde görülüyor. Güç seçeneklerinden "Dengeli" seçmen bir nevi azaltacaktır sıcaklığı.

Hocam bende de benzer problem var.Ben de fanları sona almama rağmen sıcaklık değişmiyor.Çözümü bulursan paylaş lütfen.

Dostlar bendede aynı sorun var
I7700k
Msi z270 gaming m7 anakart
Silverstone Tundra Td02-e
Msi gtx 1080 gaming x

Bu konuyu ilerletim 7700k kullanıcılari olarak yabancı forumlarda da bu konu hakkında bi kac yazı gordüm bu arada..

Arkadaşlar genel olarak kronik bir sorun mu? Herkesde görülüyor. Güç seçeneklerinden "Dengeli" seçmen bir nevi azaltacaktır sıcaklığı.
Evet arkadaşlar bendede i7700k işlemci corsair h115i soğutucu var normal tutuyorum tam performansta olsa değişmiyor @Silinen üye arkadaşın dediği gibi cs:go oynarken 60-70 arası geziniyor bazen 75 olduğu bile oluyor oyundan oyuna değişiyor 70 geçtiğide oluyor bunun bilmiyorum yazılımsal bir sorun mu var benden mi kaynaklanıyor ama çoğu kişide böyle bilgisyarı performansta kullanıyorum işlemcide gaming seçili bazı arkadaşlar yazmış bizde öyle değil düşük falan diye sanırım performansta olmadığı için ama o zamanda bi anlamı kalmıyor sıcaklık düşüyor @mehmet-02 arkadaşın deiklerini uygulayınca ama o zamanda bi anlamı kalmıyor tam performans almadıktan sonra inşallah yazılımsal bişeydir güncelleme ile kurtuluruz.

Yapacak birşey kalmadı, o kadar ısıyı görünce %90 yapıp kullandım ben,oyunlarda fark yok gibi birşey sorun çözüldü.İnşallah yazılımsal bir sorundur ve en kısa sürede çözülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…