Resul Kaya Decapat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 103 4 Ağustos 2020 #11 Sylveon dedi: @Vorplody sınıflandırmadan daha çok üst tarafının uzunluğuna ve genişliğine bağlı bir durum denebilir. Kasa için bütçe nedir? Ona göre üst tarafına 280 MM takalıbilen kasa önerilebilir. Genişletmek için tıkla... Max 1000 1100 civarı.
Sylveon dedi: @Vorplody sınıflandırmadan daha çok üst tarafının uzunluğuna ve genişliğine bağlı bir durum denebilir. Kasa için bütçe nedir? Ona göre üst tarafına 280 MM takalıbilen kasa önerilebilir. Genişletmek için tıkla... Max 1000 1100 civarı.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 4 Ağustos 2020 #12 Biraz aşıyor ama Asus TUF GT501 modeline bakarım: Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11 Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı m.n11.com
Biraz aşıyor ama Asus TUF GT501 modeline bakarım: Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11 Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı m.n11.com
Resul Kaya Decapat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 103 4 Ağustos 2020 #13 Sylveon dedi: Biraz aşıyor ama Asus TUF GT501 modeline bakarım: Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11 Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı m.n11.com Genişletmek için tıkla... Daha öncesinde bu kasayı incelemiştim ama bana çok büyük gelmişti. Şuan kullandığım kasa bile bundan küçük olmasına rağmen bana büyük geliyor
Sylveon dedi: Biraz aşıyor ama Asus TUF GT501 modeline bakarım: Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11 Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı m.n11.com Genişletmek için tıkla... Daha öncesinde bu kasayı incelemiştim ama bana çok büyük gelmişti. Şuan kullandığım kasa bile bundan küçük olmasına rağmen bana büyük geliyor
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 4 Ağustos 2020 #14 O zaman yukarıya 280 MM takmayı unutun.
Vorplody Kilopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.345 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2020 #15 @Sylveon Üst tarafın uzunluk ve genişliği de genel olarak sınıflandırmaya bağlı zaten dostum kendi kasam, CM H500 gibi kasalarda 280mm destek olmamasının sebebini ben sınıflandırmaya bağlıyorum.
@Sylveon Üst tarafın uzunluk ve genişliği de genel olarak sınıflandırmaya bağlı zaten dostum kendi kasam, CM H500 gibi kasalarda 280mm destek olmamasının sebebini ben sınıflandırmaya bağlıyorum.