JacKss Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 123 Çözümler 3 12 Aralık 2023 #1 Video araştırdım ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video var ama burada am 4 bu fotograftaki vidayla yapsam olur mu? Taktım oldu gibi şimdi Windows 10 kurup deneyeceğim ekran kartını da takayım JacKss dedi: Video araştırdım ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video var ama burada am 4 bu fotograftaki vidayla yapsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri IMG_3977.jpeg 124,5 KB · Görüntüleme: 75 IMG_3978.jpeg 178,1 KB · Görüntüleme: 56 IMG_3980.jpeg 134,9 KB · Görüntüleme: 59 Son düzenleme: 12 Aralık 2023
Video araştırdım ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video var ama burada am 4 bu fotograftaki vidayla yapsam olur mu? Taktım oldu gibi şimdi Windows 10 kurup deneyeceğim ekran kartını da takayım JacKss dedi: Video araştırdım ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video var ama burada am 4 bu fotograftaki vidayla yapsam olur mu? Genişletmek için tıkla...