Enes Ars Megapat Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 380 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2017 #1 PUPG çıktıktan sonra H1Z1 düşüş yaşadı ve yaz indiriminde de fiyatının en az %50 düşmesini bekliyorum. Sizce H1Z1 alınır mı? Bug ve performans sorunları devam ediyor mu ?
PUPG çıktıktan sonra H1Z1 düşüş yaşadı ve yaz indiriminde de fiyatının en az %50 düşmesini bekliyorum. Sizce H1Z1 alınır mı? Bug ve performans sorunları devam ediyor mu ?
Lrne Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2017 Mesajlar 1.092 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2017 #2 King of the hill indirimde alınabilir fakat just survive oyuncu sayısı olarakta düşüşte tavsiye etmem.
King of the hill indirimde alınabilir fakat just survive oyuncu sayısı olarakta düşüşte tavsiye etmem.
Dugty Hectopat Katılım 2 Mart 2016 Mesajlar 241 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2017 #3 Ben hiç tavsiye etmiyorum. H1Z1 aldığıma pişmanım şuan. Alacaksan Pubg almanı tavsiye ederim.
Lrne Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2017 Mesajlar 1.092 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2017 #4 Dugty dedi: Ben hiç tavsiye etmiyorum. H1Z1 aldığıma pişmanım şuan. Alacaksan Pubg almanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Kesinlike Pubg çok daha kaliteli fakat king of the hil 15 16 lira civarlarına düşerse oda düşünülebilir o fiyata fena değil.
Dugty dedi: Ben hiç tavsiye etmiyorum. H1Z1 aldığıma pişmanım şuan. Alacaksan Pubg almanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Kesinlike Pubg çok daha kaliteli fakat king of the hil 15 16 lira civarlarına düşerse oda düşünülebilir o fiyata fena değil.
Dugty Hectopat Katılım 2 Mart 2016 Mesajlar 241 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2017 #5 Lrne dedi: Kesinlike Pubg çok daha kaliteli fakat king of the hil 15 16 lira civarlarına düşerse oda düşünülebilir o fiyata fena değil. Genişletmek için tıkla... 15-16 TL olursa aynen alınmaya değebilir
Lrne dedi: Kesinlike Pubg çok daha kaliteli fakat king of the hil 15 16 lira civarlarına düşerse oda düşünülebilir o fiyata fena değil. Genişletmek için tıkla... 15-16 TL olursa aynen alınmaya değebilir